Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megakarok halni mert nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarok halni mert nincs párkapcsolatom. Jól tenném? L/22

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de mégis szerencsétlen vagyok a párkapcsolatokban. Lehet azért mert csendes vagyok? Már unom hogy én senkit nem érdeklek.
2014. ápr. 19. 20:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
10%
ha van kedved beszélgessünk és akár párkapcsolatod is lehet :)
2014. ápr. 19. 20:26
 2/31 anonim ***** válasza:
Semmi nem hullik az ember ölébe. Fel a fejjel, és keress kitartóan tovább. :)
2014. ápr. 19. 20:29
 3/31 anonim ***** válasza:

Nyugi! Van időd még!

Az igazira várni kell! ;)

2014. ápr. 19. 20:32
 4/31 anonim ***** válasza:
Bár úgy érzem, a kérdés mögött (szerencsére) nem áll komoly szándék, inkább csak amolyan segélykiáltás, de a lehető legrosszabb megoldás lenne. Van akit nehezebben talál meg a szerelem, de te sem fogsz menekülni, ebben biztos vagyok. Nyitottnak kell lenni és esélyt adni arra, hogy ismerkedj. Biztos hogy megteszel mindent annak érdekében, hogy párt találj? Elgondolkodtál már ezen?
2014. ápr. 19. 20:33
 5/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos benne hogy a párkapcsolat hiányzik az életedből.
 6/31 ASOT ***** válasza:
100%

Hogy hiányoznál e valakinek? A szüleiden kívül másnak nem valószínű.

Hogy van e értelme? Nincs.

Mit érnél el vele? Azt, hogy sosem tudod meg mi lett volna ha másképp csinálod. De akkor már későbánat lesz.

Hogy miért élj? Találd meg a célod az életben ami elsősorban ne a párkeresés legyen , az csak másodlagos legyen.

Hogy ehhez mi kell? Vidámság, szép kedves kisugárzás, ami felkelti az emberek figyelmét. Tavasszal mikor kinyílnak az első tulipánok és süt a nap, szép kék az ég az emberek szeme egyből rávetődik. Miért? Mert vidámságot áraszt ki magából.

Ha szürke életet élsz ami az erdő ,mélyén lakozik akkor ne várd hogy rád leljenek értelmes emberek, és ne várd h értelmet célt találsz majd az életednek mert a sűrű erdő mélyétől nem gondolkodsz tisztán, abból ki kell jutni a szélére ahol nyílik a tulipán.

7/31 anonim ***** válasza:
Mindjárt én öllek meg, ha ilyet mondasz... :o Az ember akkor tud teljes életet élni, ha egyedül is jól érzi önmagát és akkor fog rád találni a szerelem, ha már lélekben is végképp lemondtál róla, nem pedig hajszolod.
2014. ápr. 19. 20:35
 8/31 anonim ***** válasza:
22 évesen? Nem. De ebben van egy adag hiszti is. Tuti nem dugtak még meg rendesen.
2014. ápr. 19. 20:36
 9/31 anonim ***** válasza:
 ASOT. De szépen megfogalmaztad :)
2014. ápr. 19. 20:37
 10/31 anonim ***** válasza:

Azért a halál kicsit durva megoldás lenne...

Tanulj meg egyedül lenni, fejleszd magad, tanulj, járj el ide-oda. Legyél kicsit nyitottabb, az nem árthat. :)

És ne add fel.

2014. ápr. 19. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!