Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megakarok halni mert nincs párkapcsolatom. Jól tenném? L/22
Nem értem, én sem élek párkapcsolatban, még sem látom borúsan a helyzetet. Élem az életemet, dolgozok, tanulok. Alapjáraton vidám vagyok, persze van, hogy magányosnak érzem magam, de nem esek letargiába. Majd úgy is jön valaki. :)
Szerintem ennyire nem kellene, hogy befolyásolja valakinek az életét, hogy van-e párja vagy sem.
Amúgy is, ha rendben vagy belül, akkor az meglátszik rajtad és hamarabb találhatsz valakit. :)
Erre megint cask ismételni tudom magam:
Eljön még az idő, amikor azt mondod:
"Milyen jó volt, amikor még nem volt senkim."
Inkább most örülj és élj, mert amikor már benne vagy a hálóban, akkor van véged és nem most.
Addig szép az életed, amíg egy másik nem keseríti meg.
Úgyhogy ünnepelned kellene. De lennék a helyedben.
Unalmas duma tudom de mind ezt látjuk meg először h kik járnak kézenfogva.... sokaknak nicns még gyereke, főleg a te korosztályodnak.
És sajnos sokan vannak akik azért vannak valakivel mert végre van valaki és jobb mint a semmi....aztán lesz egy gyerek is...de nem biztos h tőle akarta....
És sokan vannak akik beletörődnek az életükbe....
Menj vásárolni, vegyél szép tavaszi ruhákat színeseket vidámakat, világosakat menj fodrászhoz, menj sétálni parkba vagy valami hasonló helyre.
Vegyél egy finom somlóit amit most megkívántam vagy egy vattacukrot, vegyél egy vagány napszemüveget ha nem akarod h lássák kit nézel.
És sose másokból indulj ki. És más párokat tekintve pedig...nem minden arany ami fénylik...
Gratulálni tudok az egysíkú sivár életedhez és az élethez való hozzáállásodhoz.
Azért mert hiányzik a tökéletes életedből0,01% azért eldobnád a maradék 99,9%ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!