Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megakarok halni mert nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarok halni mert nincs párkapcsolatom. Jól tenném? L/22

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, de mégis szerencsétlen vagyok a párkapcsolatokban. Lehet azért mert csendes vagyok? Már unom hogy én senkit nem érdeklek.
2014. ápr. 19. 20:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

biztos van valami amit szeretsz, törődj magaddal és csináld amit szeretsz:) valakinek zene, valakinek sport, akármi lehet

semmiféleképp nem tennéd jól

ja és ne keress annyira kapcsolatot,inkább ne tervezz csak élvezd hogy élsz:) én is akartam már öngyilkos lenni mert boldogtalan voltam, hidd el simán lehetsz boldog(akár kapcsolatban akár anélkül) csak rajtad áll

2014. ápr. 19. 20:39
 12/31 Beviz Elek ***** válasza:
Idövel kialakul, ne stresszelj emiatt
2014. ápr. 19. 20:40
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem, nyilván nem tennéd jól. Én csak pár évvel vagyok fiatalabb nálad, de néha én is ugyan ezt érzem lányként. Szerencsére legalább eltereli a figyelmem a suli, meg a munka, aztán majd lesz valahogy.
2014. ápr. 19. 20:40
 14/31 Költőnő? ***** válasza:
100%
Asot gyönyörűen összefoglalta, nincs is mit hozzáfűzni :)
2014. ápr. 19. 20:42
 15/31 anonim ***** válasza:

csendes fiú érdekel?

ha igen akkor írj...legfeljebb nem egydül leszünk öngyilkosok.

2014. ápr. 19. 20:45
 16/31 anonim ***** válasza:
Eddig hol voltál ASOT bácsi?
2014. ápr. 19. 20:48
 17/31 anonim ***** válasza:

Kérdező,úgy látom nagyon hasonló helyzetben vagyunk.Én minden nap felteszem magamnak a kérdést,hogy így minek élek és mi a cél?Sosem tudtam rá igazi választ adni.

Nekem sem volt még párkapcsolatom pontosan ezért,mert szerencsétlen vagyok bennük,mindig valami külső tényező miatt nem lett...

Én 2-3 éve eldöntöttem,csinálom így az életemet ameddig tudom és bírom,aztán majd kiderül hova sodor az élet és merre.Kizárólag a családomért csinálom,hiszen csak bennük bízhatok igazán.

Ugyanez van velem is,senkit nem érdeklek és rohadtul unom már,de hát ezt a lapot osztották.

Nem biztos,hogy jól tennéd,de átérzem a helyzeted így tudom miről beszélsz,én is sokszor gondolkodtam már rajta.

Igazából erre nincs jó válasz,mert a továbblépés és küzdés sokszor annyira megviseli az embert,hogy elér egy határt.A másik viszont ugye arról szól,hogy nem szenvednél tovább ebben a "szar" világban,és megnyugvásra térnél.Nagyon nehéz helyzet...

22/F

2014. ápr. 19. 20:49
 18/31 ASOT ***** válasza:
szabin :)
2014. ápr. 19. 20:49
 19/31 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Én is ugyanezeken megyek keresztül!

Én tavaly november-december tájt voltam nagyon magam alatt, aztán beláttam hogy megkell picit változzak hogy jobban felfigyeljenek rám.

Sajnos ez nem egyszerű, én is kivagyok időnként férfi létemre kb a sírás határán vagyok ha sokszor meglátok korombeli szerelmespárokat.

Én is csendesebb vagyok, bár tudok nyitott is lenni, nézőpont kérdése. Én találtam megoldást a dologra igaz túlsúlyos vagyok de beláttam hogy le kell faragjak magamról valamennyit hogy több esélyt kaphassak.

Elhiszem hogy unod, sőt teljesen megértelek, én is ezeken megyek keresztül! De hidd el biztos lesz valaki akit érdekelni fogsz :)

Én is próbálkozok ismerkedni lányokkal de sajnos nehezen megy :( Másik nagy hátrányom hogy a túlsúlyom miatt kisebb az önbizalmam és volt egy időszak amikor sokat jártam el mindenfelé, de egy idő után csömöröm lett, és otthonülő lettem.

Sajnos már nincs kivel elmennem a barátaim sorba elköltöztek a környékről, munkahelyemen nem a saját korosztályom van.

De hidd el, engem is azzal vigasztalnak hogy nem vagyunk lemaradva semmiről :) Neked is nyitottabbnak kell lenned a dolgok iránt ha kezdeményez valaki te is kezdeményezz vissza, tudod egy párkapcsolat két emberről szól, és azért jó ha megvan a kölcsönösség :)

21/F

2014. ápr. 19. 20:52
 20/31 anonim ***** válasza:
Újjajj itt sok az öngyilkos hajlamú ember nem biztos h jó oldalon kopogtatsz a kérdéseddel...az együtt sírás tudtommal nem segít.
2014. ápr. 19. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!