Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány és lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány és lehet hogy én is neki, de van barátja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy én is bejövök e neki, ezért nem merek nála kezdeményezni. Viszont jól kijövünk, többször találkoztunk mostanában. Ha nem lenne barátja azt mondanám hogy én is tetszek neki.

Most mihez kezdjek?

2014. ápr. 16. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan szöveggel, hogy "kár, hogy van már pasid", tapogatózhatsz nála. De ne legyél durván, rámenős.A reakciói árulkodni fognak, hogy van e esélyed."

Ez nem működik, már próbáltam. Ellenben olyan már bejött, hogy azt találtam mondani egy beszélgetés közben amikor társaságban voltunk, hogy "Isten bizony ha majd szakítasz én magam foglak elhívni". Nagyon tetszett neki. Simán azt mondta jó ötlet. Mit tesz isten nemsokkal késöbb el is hívtam és eljött.

2014. ápr. 16. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
ja és akkor ráadásul még 20kg-al elhízottabb is voltam, szóval nem is a toppon kaptam el :P
2014. ápr. 16. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez sem elvetélt ötlet. Tetszik:)

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2014. ápr. 16. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Magamat látom benned :).Teljesen ugyanez a helyzet van velem teljesen.Legyél jóban vele még szakítanak.Korábban már szereztem így barátnőt.
2014. máj. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!