Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány és lehet hogy én is neki, de van barátja. Mit tegyek?
Nem tudom eldönteni hogy én is bejövök e neki, ezért nem merek nála kezdeményezni. Viszont jól kijövünk, többször találkoztunk mostanában. Ha nem lenne barátja azt mondanám hogy én is tetszek neki.
Most mihez kezdjek?
Miért ne lehetne a kérdező a "kiszemelt"?
Lehet, hogy már nem jó a kapcsolatuk, azért érdeklődik irántad.
Majd idővel úgyis kiderül. Addig is legyél vele kedves és közvetlen, hogy érezze, hogy tetszik neked.
Persze lehet, viszont sajnos ha tényleg kell neki ez a csaj, akkor már most ki kell nyilvánítania a tetszését, hogy a csaj ne is kezdjen el más személyben gondolkodnia.
Nem kell szexnek meg csókolózásnak se lennie, csak tudjon egyáltalán róla.
panaszkodni sokan szeretnek bárkinek. ha kedves vagy, akkor veszélyeztetett vagy:) figyeld, hogy a lelki szemetesen kívül más témák is feljönnek-e.
egyszer mondd meg neki egyenesen, de nem lerohanva, hogy tetszik neked. utána csak övé a terep, ne legyeskedj. el is tűnhetsz kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!