Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit szeretek, viszont neki van barátja. Többi lent?
Egyszer szóba került ez a téma, és akkor elmondta, hogy én már régóta része vagyok az életének, ha eddig nem is vettem észre. Ekkora mondta, hogy Ő nem is szerelmes belém, hanem inkább szeret engem, mint egy testvért. Ezt korábbban is észre vettem, viszont nem foglalkoztam vele.
Mit tegyek?
Az elsőnek üzenem, hogy én nevezzük néven, szeretem őt, emiatt nem igazán tudok ugy viszonyulni hozzá mint baráthoz. Amikor ezt megemlítettem neki elkezdett sírni, hogy ne tegyem ezt vele, mert en rendkivul fontos vagyok neki.
Második vicces vagy :D
2# vagyok, nem ismerlek, nem ismerem az egész szitut, de majdnem biztos vagyok benne, hogy ezt a helyzetet magadnak köszönheted, méghozzá azzal, hogy:
Nem olyan magatartást tanúsítasz irányába, hogy ő bármiféle vonzalmat is érezzen irántad, ha folyamatosan odafigyelsz rá és körberajongod, a papírkosara vagy stb.
akkor teljesen kiesel a látóköréből, mint potenciális "pasi" ha van barátja, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!