Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom ilyen elfajzottn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom ilyen elfajzottnak az emberek szerelmi életét?

Figyelt kérdés

Figyelem egy ideje az embereket és hogy viselkednek, főleg a párkapcsolat terén és a megjelenésükben. És le vagyok döbbenve. A párkapcsolatra és az öltözködésre egyaránt kitérek. Szerintem ez a két dolog összefügg.

Azt látom, hogy a legtöbb párkapcsolatban érzelmileg fejletlen férfiak és buta, de erőszakos és manipulatív, szexuálisan vonzó nők húzzák egymás agyát. Már persze, amikor nem egyéjszakás kalandokról van szó. Alig van, hogy őszinték lennének egymással, nem akarják megérteni a másikat és mérhetetlenül önzők.

Különösen a nők viselkedését ítélem el. Olyanok, mintha semmi más céljuk nem lenne az életben, minthogy nők legyenek. De olyan nők, amit mások, vagy az alfahímek nőnek tartanak. És ez szinte csak abból áll, hogy szexik legyenek. Ezért állandóan a külsejükkel foglalkoznak. Ha felesleg van rajtuk, akkor irány az edzőterem. De csak a formás és feszes alak elérése a cél, tényleges erő és állóképesség nincs mögötte. Ha öltözködésről van szó, akkor meg mindenáron kihívóak akarnak lenni és meg akarják mutatni, milyük van.

Egyre szégyentelenebbnek látom a mai nőket és ezt főleg az öltözködésükre értem. Mindent megmutatnak, alul felül. Végtelenségig le vannak vetkőzve és ez mindenki szerint normális. Semmi szégyenérzet nincs bennük. Én azért férfi létemre szégyelném magam, ha például trikóban és rövidgatyában jelennék meg a munkatársaim előtt vagy egy díjátadón. A nőknek meg nem jelent problémát, sem szégyenérzetet a miniruha és a kivágott pólók. És érdekes, hogy azok a nők is így szoktak öltözni, akik egyébként elítélik a kihívó öltözködést.

A férfiak többsége meg bután csorgatja a nyálát minden cicanadrágos, tangás, miniszoknyás és dekoltált nő után. Én férfi létemre nem értem, hogy mit lehet ezen enni. Azt még megérteném, hogy első ránézésre izgató lehet, de nekem szvsz egy magamutogató nő nem kéne soha, méghozzá azért, mert már gyalázatosnak tartom ezt a fajta megjelenést. Nem értem a többi férfinak nem jut el az agyáig az, hogyha egy nő így öltözik, akkor nyilván nem csak annak az egy adott férfinak teszi és az összes többit is ingerli? Azaz egy nő, aki a szexualitásával akarja mások figyelmét megnyerni vagy a társadalmi ranglétrán előbbre jutni, egy vizsgán vagy egy munkahelyen vagy csak a környezetében, szerintem nem igazi nő. Én nem tudnék egyenrangú embertársként tekinteni valakire, akinek már nincs szégyenérzete és a férfiak kedélyeit akarja borzolni.

Egyáltalán miért jó ingerelni az embereket? Úgy látom, hogy a nők mintha kifejezetten provokálni, ingerelni akarják a férfiakat. Mindenhol, akármerre néz az ember, tévéműsorban, újságban, filmekben, munkahelyen, az utcán, minden nő kirak magából egy vagy több intim testrészt, például a combját vagy a mellét vagy a hasát. A férfiaknak eközben a társadalmi etikett a hosszú vagy térdig érő nadrágot és pólót vagy inget ír elő, nyáron is. Azt lehet mondani, hogy a média és a divat ezt nyomja az embereknek. De a nő dönti el mindig, hogy mit vesz fel (vagy nem vesz fel) magára. A média az csak egy képet vetít. És ezek a nők arra hivatkoznak, hogy de hát mindenki ezt csinálja. Azaz ez azt jelenti, hogy nem vállalnak felelősséget a tetteikért, mert a másik is ugyanolyan. És egymással versenyeznek, ki tud dögösebb lenni.

És ez mindenkinek jó. Csak én vagyok ilyen véleményen, hogy elítéljem ezt.

Egyszerűen nem tudom megérteni az embereket. Mintha senkivel sem értenék egyet, vagy nem egyezne a véleményem. Már kicsit kívülállónak érzem magam az egész társadalomtól. Nem tudom elfogadni ezeket a normákat. És ha valaki tudomást szerez a véleményemről, akkor prűdnek nézhet. Vagy azt hiszi, hogy 50 évvel ezelőttről jöttem. Tudom, hogy ma más a divat, de nekem ez a divat, mint az öltözködésben, mind a szerelmi életben betegnek tűnik.

2014. ápr. 16. 06:54
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
96%

Ez mindig igy volt. De nem lehetett beszélni róla, hogy ki kinek a szeretője, plusz nem volt GYK hogy kitárgyald :)

Elég megnézni a régi népdalokat a maguk pajzán hangvételével :) Régen sem volt ez másképp :)

2014. ápr. 16. 08:47
 22/49 Noydra ***** válasza:
32%

Hiába magyaráznád nekik Dowd...

Tegyél is le róla.:D

2014. ápr. 16. 08:48
 23/49 Költőnő? ***** válasza:
61%

Hát már pedig annyiban fontos h milyen kapcsolatai voltak, mert ha csak önigazolást akar keresni vki; azt talál.

Nem mindegy mi volt előbb. Az ok vagy az okozat.

2014. ápr. 16. 08:55
 24/49 Noydra ***** válasza:
0%

Gondolgatod Költőnő, hogy miért kérdeztem meg...

Bár nem igazán bízok válaszban.

Vagy lehet azóta is gépel.:D

2014. ápr. 16. 09:00
 25/49 anonim ***** válasza:
90%
24-es: először tanulj meg írni helyesen az anyanyelveden, majd azután kritizáld a másik sebességét :)
2014. ápr. 16. 09:06
 26/49 Noydra ***** válasza:
52%

1. Nem a sebességét kritizáltam.

2. Mert elírtam egy betűt, tudok magyarul barátom. Visszakeresheted az összes válaszomat az oldalon, ha 2nél több helyesírási hibát találsz, fizetek neked egy kört.

Mellesleg mivel mással nem tudsz jönni, belekötsz egy olyan dologba, amibe teljesen felesleges (mivel nem vétettem helyesírási hibát, hanem telefonon elgépeltem).

Na mindegy, már megszoktam...

2014. ápr. 16. 09:12
 27/49 A kérdező kommentje:

Miért fontos, hogy hány kapcsolatom volt?

A kapcsolataim mennyisége bármilyen kihatással kéne legyen a gondolkodásomra?

Feltételezed, hogy kevés volt és tapasztalatlan kis butus vagyok, azért mondok ilyeneket? Neked pedig sok volt, és már mennyivel többet tudsz a világról, mint én! :)

Ne magyarázd be nekem kérlek, hogy egyenes arányosság van az érzelmi intelligencia vagy a gondolkodás szintje és a párkapcsolatok darabszáma között. Ha így lenne, akkor még a partneres sorozatos váltogatása és a társfüggőség is jó lenne. De mint tudjuk, a társfüggőség egy pszichológiai rendellenesség.

És a partnerek sorozatos váltogatása sem hiszem, hogy egy erény kéne legyen.

2014. ápr. 16. 09:39
 28/49 Költőnő? ***** válasza:

Nem kell így sarkítani, de persze h van összefüggés. És nem csak a mennyiséggel hanem a milyenséggel is. Fontos, h előre legyártottál magadban egy negatív forgatókönyvet és a kapcsolataid ezt támasztották alá (abba most ne menjünk bele, miért), vagy belevágtál elképzelések nélkül és a kapcsolataid alakították ki ezt.

Én értem, miért kérdezte és sztem sem mellékes szempont.

2014. ápr. 16. 09:51
 29/49 Noydra ***** válasza:

Nem montam, hogy nekem sok kapcsolatom lett volna, vagy hogy okosabb lennék.

Viszont nagyon is számít, neked mennyi volt egy ilyen kérdésnél.

Nem befolyásolja a gondolkodásodat?

Dehogynem.

Csak nézz körbe ezen az oldalon, mennyire...

Szóval?

2014. ápr. 16. 09:52
 30/49 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdésnek tűnik, és van néhány érdekes vélemény is, ha lesz egy kis időm belemélyedni, írok egy hosszabb választ.
2014. ápr. 16. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!