Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom ilyen elfajzottnak az emberek szerelmi életét?
Figyelem egy ideje az embereket és hogy viselkednek, főleg a párkapcsolat terén és a megjelenésükben. És le vagyok döbbenve. A párkapcsolatra és az öltözködésre egyaránt kitérek. Szerintem ez a két dolog összefügg.
Azt látom, hogy a legtöbb párkapcsolatban érzelmileg fejletlen férfiak és buta, de erőszakos és manipulatív, szexuálisan vonzó nők húzzák egymás agyát. Már persze, amikor nem egyéjszakás kalandokról van szó. Alig van, hogy őszinték lennének egymással, nem akarják megérteni a másikat és mérhetetlenül önzők.
Különösen a nők viselkedését ítélem el. Olyanok, mintha semmi más céljuk nem lenne az életben, minthogy nők legyenek. De olyan nők, amit mások, vagy az alfahímek nőnek tartanak. És ez szinte csak abból áll, hogy szexik legyenek. Ezért állandóan a külsejükkel foglalkoznak. Ha felesleg van rajtuk, akkor irány az edzőterem. De csak a formás és feszes alak elérése a cél, tényleges erő és állóképesség nincs mögötte. Ha öltözködésről van szó, akkor meg mindenáron kihívóak akarnak lenni és meg akarják mutatni, milyük van.
Egyre szégyentelenebbnek látom a mai nőket és ezt főleg az öltözködésükre értem. Mindent megmutatnak, alul felül. Végtelenségig le vannak vetkőzve és ez mindenki szerint normális. Semmi szégyenérzet nincs bennük. Én azért férfi létemre szégyelném magam, ha például trikóban és rövidgatyában jelennék meg a munkatársaim előtt vagy egy díjátadón. A nőknek meg nem jelent problémát, sem szégyenérzetet a miniruha és a kivágott pólók. És érdekes, hogy azok a nők is így szoktak öltözni, akik egyébként elítélik a kihívó öltözködést.
A férfiak többsége meg bután csorgatja a nyálát minden cicanadrágos, tangás, miniszoknyás és dekoltált nő után. Én férfi létemre nem értem, hogy mit lehet ezen enni. Azt még megérteném, hogy első ránézésre izgató lehet, de nekem szvsz egy magamutogató nő nem kéne soha, méghozzá azért, mert már gyalázatosnak tartom ezt a fajta megjelenést. Nem értem a többi férfinak nem jut el az agyáig az, hogyha egy nő így öltözik, akkor nyilván nem csak annak az egy adott férfinak teszi és az összes többit is ingerli? Azaz egy nő, aki a szexualitásával akarja mások figyelmét megnyerni vagy a társadalmi ranglétrán előbbre jutni, egy vizsgán vagy egy munkahelyen vagy csak a környezetében, szerintem nem igazi nő. Én nem tudnék egyenrangú embertársként tekinteni valakire, akinek már nincs szégyenérzete és a férfiak kedélyeit akarja borzolni.
Egyáltalán miért jó ingerelni az embereket? Úgy látom, hogy a nők mintha kifejezetten provokálni, ingerelni akarják a férfiakat. Mindenhol, akármerre néz az ember, tévéműsorban, újságban, filmekben, munkahelyen, az utcán, minden nő kirak magából egy vagy több intim testrészt, például a combját vagy a mellét vagy a hasát. A férfiaknak eközben a társadalmi etikett a hosszú vagy térdig érő nadrágot és pólót vagy inget ír elő, nyáron is. Azt lehet mondani, hogy a média és a divat ezt nyomja az embereknek. De a nő dönti el mindig, hogy mit vesz fel (vagy nem vesz fel) magára. A média az csak egy képet vetít. És ezek a nők arra hivatkoznak, hogy de hát mindenki ezt csinálja. Azaz ez azt jelenti, hogy nem vállalnak felelősséget a tetteikért, mert a másik is ugyanolyan. És egymással versenyeznek, ki tud dögösebb lenni.
És ez mindenkinek jó. Csak én vagyok ilyen véleményen, hogy elítéljem ezt.
Egyszerűen nem tudom megérteni az embereket. Mintha senkivel sem értenék egyet, vagy nem egyezne a véleményem. Már kicsit kívülállónak érzem magam az egész társadalomtól. Nem tudom elfogadni ezeket a normákat. És ha valaki tudomást szerez a véleményemről, akkor prűdnek nézhet. Vagy azt hiszi, hogy 50 évvel ezelőttről jöttem. Tudom, hogy ma más a divat, de nekem ez a divat, mint az öltözködésben, mind a szerelmi életben betegnek tűnik.
Igazad van, sajnos a parvalasztas ugy törtenik mint az allatvilagban!
Kulsö alapjan, kizarolag, jellem ilyesmi masodlagos, vagy tul kesön derul ki.
Mondtam egy ferfinek akivel ismerkedtem h jol fözök es mondta h öt az ilyesmi nem erdekli , csak a szexben passzoljunk.
Sajnos azt tapasztaltam h a ferfiakat semmi nem erdekli, csak a dekolte es a test ehhez alkalmazkodtak a nök.
Összeköltöznek nökkel mert jo a nö teste aztan koppanás
A kérdés szerintem nagyon jó és aktuális. A világhatalmak érdeke az, hogy minél jobban szétválassza az embereket, mert annál gyengébb egy ember, minél inkább nincs házasságban, minél inkább nincs gyereke, minél inkább nincs közösségekben, ahol dumálhat, ahol szerveződhet. Minderről órákat lehet írni.
Annyi biztos, hogy ennyi szemét megnyilvánulás tapasztalása után, amit a pasik részéről látok manapság: alig várom, hogy végre szóba jöjjön az, hogy a pasik is szüljenek gyereket: én leszek a legelső, aki meg fogja szavazni, érezzék a saját bőrükön azt, hogy miért kell megbecsülni a melletük lévő és kitartó embert, ah már egyszer ezt a trehány anyjuk nem tanította meg nekik.
Miért ilyenek a pasik? Azt válaszolják rá, mert ilyenek a nők.
Miért ilyenek a nők? Az a válasz, hogy a pasiknak akarnak tetszeni.
(Szélsőséges példa, de a prostitúciónál szokott felmerülni az a költői kérdés, hogy Miért van szükség prostitúcióra? És rá a költői válasz, hogy hát mert a férfiaknak van rá igényük (tipikusan nők, enyhén férfiellenes szövegkörnyezetben). És ha nem lenne igény, nem lenne a szolgáltatás sem. És egyből át akarják tenni a felelősséget a férfiakra. Pedig szerintem ezért mindkét nem ugyanúgy felelős, aki ilyet igénybe vesz és aki ilyet szolgáltat.)
Mindkét fél egymásra mutogat és mentegeti magát a felelősség alól. Pedig az, hogy valaki kiárusítja a testét, vagy belemegy abba, hogy felizgassa a körülötte állókat, ez mind személyes, egyéni döntés. A divatra van fogva meg a külvilágra, de én mindig az adott embert tartom felelősnek, amiért megteszi azt, amit másként is intézhetne.
Az előző hozzászóló is azt mondta, hogy a tönkrement álomszép kapcsolata tette őt olyanná, amilyen.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de szerintem ez egy alapvető emberi probléma. Az emberek hajlandóak feladni a gyerekkori álmaikat vagy az értékrendjüket vagy egy számukra fontos emberi tulajdonságot vagy egy nemes erényt, azért mert a külvilágban, az részben az ő befolyásán kívül ez-és-ez történt. (Nem személyeskedek és nem a hozzászólónak célzom)
Kb szemenköpi az ember pár évvel azelőtti önmagát, vagy gyerekkori képét, mert elszenvedett egy traumát amit nem tud (na meg nem akar) feldolgozni. És ez szerintem igaz a nőkre, akik állandóan megerősítést akarnak kicsikarni a férfiakból, hogy ők szépek, szexisek és kívánatosak. A férfiak meg ettől lehet öntudatlanul is, de elveszthetik a fejüket és beindul a nyálcsorgatás.
De ez valahol olyan siralmas. Így él az emberiség, ilyen bújtatott, kibeszéletlen mocsokban. Minden át van itatva szexualitással és perverzióval. És a szex már nem magánügy, hanem odadörgölik mindenki orra alá, akkor is, ha éppen nem azzal szeretne foglalkozni. De beleduruzsolják a férfiak és nők fülébe egyaránt.
Azt gondolom, hogyha egy nő intelligens, akkor nem kéne alávetnie magát ezeknek a szeteotípiáknak és divatkényszereknek. Az sem lenne baj, ha egy nő bevállalná, hogy inkább legyen férfias, mint olyan nő, amit manapság nőnek neveznek. Az én gondolkodásomban a nőiesség szimbólumai már ilyen nagyon kifacsart jellemzők, amik ellentétes irányba torzultak. És úgy kár azért, hogy az emberiség női részének a nagyon nagy része, nem rendelkezik emberi tulajdonságokkal vagy értékekkel. Mert elsősorban nők akarnak lenni, vagyis nőként akarnak kinézni, és nem az emberi lét kiteljesedése a céljuk. Hanem a nőiesség, egy női ideál, egy szexszimbólum.
(A férfiasságról meg a férfi tulajdonságokról is kicsit hasonló a véleményem)
Nekem ez a téma, az öltözködés meg a párkapcsolat, nem a legnagyobb problémám az éltemben. Csak néha elgondolkozom ezen. Nagyon szembetűnik az, amit az embereken látok. És hogy mennyire eltér a véleményük az enyémtől. A párválasztásban is például. Jólesik kicsit kibeszélni névtelenül, mert a környezetemben nem tudom mennyire találnék beszélgetőtársat. Na meg kicsit kínos a véleményem is, annyira eltér másoktól, hogy kb üldöznének érte :D
Bocsánat a filozófiai ömlengésért
23F
"Miért ilyenek a pasik? Azt válaszolják rá, mert ilyenek a nők."-a primitív hímegyedek válaszolnak így, akiknek vagy csak 1 db, vagy még 1 normális kapcsolata sem volt. Sajnálom az ilyeneket főleg az olyan a trehány szülői példa miatt, amiben eddig kénytelenek voltak felnőni.
Te, mint komoly és strapabíró, művelt nő: még csak egy szinten se emlegetsd magad az ilyenekkel, saját példámból mondom ezt ...
Nincs kedvem hozzá, úgyis mindig felesleges, ha 100 mondatos választ adok az ilyen kérdésekre, az is.:D
Egy kérdésem van.
Kérdező, milyen kapcsolataid voltak eddig?
Kérdező: gondolj már bele abba, hogy milyen kategáriájú nők után nyálaznak ezek a pasik, állandó jelleggel, ismételten és az ezredik csalódás után is csak a csöcsök-combok kombináció után nyálaznak.
Az ilyen pasiknak 50 éves korukra mindenért fizetniük kell: azért is, hogy egy nő odébb tegyen nekik 1 poharat, azért is, hogy végre már egy nő megfogja a f..rkát, stb. Igaz, milyen szép helyzetbe sorodorják így magukat??? Ezt nem képesek megérteni, dehát ha bunkók, akkor nincs mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!