Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kitörölnétek az emlékezetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitörölnétek az emlékezetetekből a be nem teljesült szerelmet?

Figyelt kérdés

Egy éve találkoztam egy lánnyal, de sokáig nem mozgatott meg. Aztán egyszer csak mégis... mert aranyos, kicsit olyan "kislányos" - mégis, nem volt meg benne az a felületesség, ami a maiakra jellemző. És nem érdekli, hogy mim van vagy mim nincs. Mindig ott lebegett a "talán"... aztán nem sikerült.

Most eltelt egy év, és jó lenne azt visszakapni.

Ti kitörölnétek az emlékezetetekből a be nem teljesült szerelmet?

2014. ápr. 13. 11:24
 1/8 A kérdező kommentje:
+ és most fáj. Pedig elmondtam neki mindent, mégis fáj. Félek, hogy szentimentális hülyének tart. Nem hittem volna, hogy az élet legszebb dolga csak fájdalmat tud okozni, immáron harmadjára
2014. ápr. 13. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok olyan rosszba futottam az életemben ami másoknak teljesen idegen, és nagyon sok olyan jóba és váratlanba ami szintén a hihetetlen kategória egyeseknek. Sokan hitték már egyes történetekre amiket elmeséltem, hogy kamuzok, túlzok, stb... És némelyik sokáig komoly lelki teher volt.

De visszagondolva: egyiket sem törölném. Mind kellett ahhoz, hogy most az legyek aki. Ki nem törölném őket, de némelyik jó lett volna ha sosem történik meg.

2014. ápr. 13. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Direkt nem, azt úgy eleve nem is lehet.

Én a többséget idővel el is felejtettem, egy maradt csak meg, de neki meg már azóta családja van, szóval az is mindegy már... :( Vagy el felejtem egyszer, vagy nem :(

De te miért nem keresed meg azt a lányt? Én megakartam ezt a pasit, csak megláttam az adatlapján hogy mi a helyzet, azért nem is jelöltem be végül...

2014. ápr. 13. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem. Egyszer elmentem egy szórakozóhelyre, teljesen egyedül, és igazából ez volt az első alkalom hogy ilyen helyre mentem. (Nem mintha nem járnék el otthonról, csak nem vagyok ilyen diszkós klubbos forma) Ott találkoztam egy lánnyal, alacsony volt, szőke, szép alakja volt, gyönyörű arca és elbűvölő mosolya. Egész estét vele töltöttem és rettentő jól éreztem magam. (hozzáteszem le nem feküdtünk) És mikor eljött a búcsú órája, mondta hogy sajna messze lakik és ezért ebből nem lesz semmi más, ami helyben kicsit elszomorított, de boldog voltam hogy megtörtént az az este. Szóval nem, egy szép emlékként megtartottam magamnak.
2014. ápr. 13. 11:32
 5/8 A kérdező kommentje:
3. hiába keresem meg. OK, nem irtam le, végülis ez váltotta ki a dolgot: tegnap este találkoztunk, és igen, túl vagyok a nehezén, mégis próbáltam valami szikrát keresni a szemében, és semmi... csak haverként vagyunk
2014. ápr. 13. 11:35
 6/8 Linó03 ***** válasza:

Ha van rá esély, próbálkozz, hisz még szerelmes vagy.

Ha nincs, én akkor sem akarnám elfelejteni, mert a szeretet akárhogy is, jó érzés, és annál inkább tudod majd értékelni a beteljesült szerelmet.

2014. ápr. 13. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, miután írtam láttam hogy megkerested. Hát akkor sajna nem tudsz mit tenni, erőltetni nem szabad :(.

Őrizd meg őt szép emlékként, én is azt tettem... A barátságával nehéz mit kezdeni, mert ha te ennyire szereted, akkor az se fog működni :( (ez is tapasztalat)

Vagy ha elég erős vagy, úgy haverkodj vele, hogy nem mutatod ki, vagy legalábbis nem mondod el neki hogy mit érzel valójában, hátha ő is megszeret idővel.

2014. ápr. 13. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:

rajtam nem múlik semmi. Harmadjára már nem szabad nyiltan megpróbálni, mert tényleg elveszithetem, ami idáig van. Persze csodák vannak, volt, hogy nálamis 1 év után fordult meg valami, azelőtt ezt nem tudtam elképzelni.

Igyekszek észrevenni az új lehetőséget mindenesetre

2014. ápr. 13. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!