Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként Facebook-on szeretném felköszönteni születésnapján azt a lányt, akit titkon szeretek. Azért titkon, mert van valakije. Mit tegyek, ha nem akarom, hogy zaklatás legyen belőle?
Figyelj, ebből nem lesz semmi, fogadd el, úgy könnyebb lesz... már foglalt, távolabb lakik tőled és nem is emlékezett rád.
Szülinapján felköszöntheted, az egy kedves gesztus. Írhatsz neki privátban is, de egy "Köszönöm!"-nél többet úgysem fogsz kapni, sajnos.
Ami meg a másik kérdésedet illeti:
21/F = 21 éves férfi/fiú
21/N = 21 éves nő
21/L = 21 éves lány
Értem. E szerint cselekedtem eddig is: semmi hozzászólás, csak a lehető legritkábban lájk (hetente 1 talán belefér). Amúgy ritkán visszajár ide a szüleihez, szerintem a munka végett kényszerült el ebből a halott városból Pestre, meg külföldre. Legalábbis szerintem. Én sem szeretnék neki kellemetlenséget okozni, de hát végtére is, ha ő vagy más lenne nekem, én sem szeretném, ha valaki más hajtana a páromra. Ezért is megfontolandó, hogy bármilyen hasonló alkalomnál szóljak -e hozzá.
Bár jó lenne vele chat-elni de ha belemenne is, így nem lenne semmi értelme. Marad tehát a felejtés.
Hiába voltam már többször így, tudom, hogy bele fog telni egy időbe, mert egy lányt nem lehet csak úgy kitépni az ember szívéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!