Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúként Facebook-on szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1981-ben születtem kérdése:

Fiúként Facebook-on szeretném felköszönteni születésnapján azt a lányt, akit titkon szeretek. Azért titkon, mert van valakije. Mit tegyek, ha nem akarom, hogy zaklatás legyen belőle?

Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok. Zalaegerszegen lakok. Az átlagosnál is jóval kevesebb a tapasztalatom a szerelemben. Szívem hölgyének most lesz a születésnapja. Ő néhány évvel fiatalabb nálam. Facebook-on bejelöltem nemrég, holott csak látásból ismertem. Visszajelölt ugyan, de megírta, hogy nem emlékszik rám. Valószínűleg azóta sem emlékszik rám, ami nem csoda. Viszont ezt nem kérdeztem meg, mert azóta megtudtam, hogy már legalább négy éve van barátja. Most vívódom, hogy felköszöntsem -e az idővonalán, ahol mindenki láthatja, privát levélben, vagy jobb lenne ha nem tennék semmit, mert talán az ismertek tényében zaklatás lenne belőle? Most úgy gondolom, hogy az idővonalára írok, mint ahogy tettem azt eddig minden ismerősömnél. Ebben szeretném kérni az értelmes segítségeteket! Mi lenne ilyenkor egy szolid de mégis figyelemfelkeltő köszöntés? Az ugyanilyen kép úgy gondolom, még jobb lenne, ha be tudnátok ide illeszteni a linkjét. Bármilyen jóindulatú ötletet szívesen fogadok most. Privát üzenetben is írhattok. A válaszotokat előre is köszönöm!

2014. ápr. 13. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, ebből nem lesz semmi, fogadd el, úgy könnyebb lesz... már foglalt, távolabb lakik tőled és nem is emlékezett rád.

Szülinapján felköszöntheted, az egy kedves gesztus. Írhatsz neki privátban is, de egy "Köszönöm!"-nél többet úgysem fogsz kapni, sajnos.

Ami meg a másik kérdésedet illeti:

21/F = 21 éves férfi/fiú

21/N = 21 éves nő

21/L = 21 éves lány

2014. ápr. 13. 01:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Értem. E szerint cselekedtem eddig is: semmi hozzászólás, csak a lehető legritkábban lájk (hetente 1 talán belefér). Amúgy ritkán visszajár ide a szüleihez, szerintem a munka végett kényszerült el ebből a halott városból Pestre, meg külföldre. Legalábbis szerintem. Én sem szeretnék neki kellemetlenséget okozni, de hát végtére is, ha ő vagy más lenne nekem, én sem szeretném, ha valaki más hajtana a páromra. Ezért is megfontolandó, hogy bármilyen hasonló alkalomnál szóljak -e hozzá.

Bár jó lenne vele chat-elni de ha belemenne is, így nem lenne semmi értelme. Marad tehát a felejtés.

Hiába voltam már többször így, tudom, hogy bele fog telni egy időbe, mert egy lányt nem lehet csak úgy kitépni az ember szívéből.

2014. ápr. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!