Miért piszkál folyton ez a lány? Mit akar ezzel elérni?
Figyelt kérdés
Állandóan gúnyolódik rajtam Lalinak hív mert göndör a hajam. Ma oda jött hozzám a padhoz és elkezdte húzni a hajam.:( és közben nevetett.. és elakart húzni a székkel együtt és lökdösött mindig ezt csinálja és le is rondázott. Akkor még is mit akar? Egyáltalán mit akar ezzel elérni?.:( Miért csinálta ezt? Az osztályban majdnem minden lány Lalinak hív de ők szerencsére még nem lökdöstek. 17/F2013. szept. 4. 20:12
1/16 anonim válasza:
én elmennék fodrászhoz a helyedben
4/16 anonim válasza:
mi ez??! ovi? miért húzza a hajad? már 17 vagy, akkor miért hagyod magad? állj a lábadra! phuu... ez már nekem ciki... állj fel amikor feléd megy, nézz a szemébe és kérdezd meg: Ezt miért csinálod? Ovis vagy? Ha ismerkedni akarsz, ne így tedd! Lehet szebben is!
Lány vagyok, de ez a csaj vagy bukik rád, de marhára vagy gyűlöl... ez nem normális! hány éves? biztos azt akarja, hogy foglalkozz vele! uhh...
6/16 A kérdező kommentje:
16 Éves lány és sajnos az osztálytársam.:( Már szinte kivagyok tőle.. De nem nézek ki valami jól. Kiállóak a füleim és ezért hagyom a hajamat ilyen nagyra.. A másik hogy ez a lány tuti biztos hogy gyűlöl mert ilyen hülye hangon mondja nekem hogy 'Szia Szerelmem' :(
2013. szept. 4. 20:23
7/16 anonim válasza:
#4 vagyok
de miért hagyod? nem értem... legyen már tartásod! :) én beszélnék vele négyszemközt. sztem menőzni akar vagy ilyesmi... írj rám ha kérdésed van vagy valami :)
8/16 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki, annak idején mi is húzgáltuk azoknak a lányoknak a haját, aki tetszett. Igaz 6-8 éves korunkban.
9/16 A kérdező kommentje:
De én vagyok a Fiú... és pont az van hogy itt a 16 - éves lány húzza a hajamat nekem.. 17/F
2013. szept. 4. 21:02
10/16 anonim válasza:
A tegnapi kérdésednél is írtam már, hogy nyomulj rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!