Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként Facebook-on szeretném felköszönteni születésnapján azt a lányt, akit titkon szeretek. Azért titkon, mert van valakije. Mit tegyek, ha nem akarom, hogy zaklatás legyen belőle?
Köszönsd fel privát levélben, és csak azt írd meg neki, hogy Boldog születésnapot kívánok. :)
Nem fog zaklatásnak tűnni, és nem is lesz az, amennyiben itt leállsz, és tudomásul veszed, hogy nincs esélyed nála. Az, hogy nem emlékszik rád azt jelenti, hogy nem keltetted fel a figyelmét, tehát ezek után ne akard azt gondolni, hogy miattad elhagyja a partnerét.
Egy születésnapi köszöntő, amennyiben szolíd, nem számít zaklatásnak. Én ennyit tudnék ajánlani. 21N
Szia! Úgy gondolom, hogy amennyiben simán írsz neki hogy "Boldog születésnapot!" vagy "Isten éltessen!" stb. semmiképp se zaklató. Nem tudom milyen a stílusod, de írhatsz egy :)-t is, vagy :)) teljesen mindegy. Egy embert rengetegen köszöntenek fel (jó min. 10-20 sztem) születésnapja alkalmából. Az idővonal tehát teljesen jó megoldás. A privát üzenet kicsit bensőségesebb, én a jó barátaimnak írok olyankor ha nem tudom elérni őket élőbe, vagy telefonon. Képet nem ajánlanék, mert azért ha tényleg nem tudja ki vagy, furán is kijöhet. Persze pl. én nem törődnek vele ha egy számomra "ki is ő" felköszöntene, és képet is küldene, amin mondjuk egy torta van.
Amit ajánlok: Egy felköszöntés egy szimpla mondattal az idővonalán. De nem hiszem, hogy egy köszönömnél több figyelmet fog rád fordítani ennek hatására.
Hát igen ez mind igaz.
A stílusom egyébként valóban a :)
A válaszaitok zseniálisak, sajnos mégis a szomorú valóságot tükrözik, de azért titkon szeretném tudni, hogy lányként, vagy fiúként írjátok a válaszokat. Feltételezem utóbbi lány lehetett. Köszönöm!!!!!!!!!
Neked is köszi :)
az első kommentemet a második válaszolóra értettem és persze tisztelettel. Mégegyszer köszi. Azért még írjatok minél többen pls! Bármit írhattok a hosszú távlatokat nézve is.
irj simán az idővonalára úgyis 100-200an irnak manapság bár akinek már 1200ismerőse van..
fel sem fog tűnni neki hogy irtál
de ha akarod h észrevegye akkor privibe irj neki
24/L
Köszi!
24/L ? akkor a 21/N valamint a 21/F nem is az életkort és a nemet jelöli?
Még egy dolog eszembe jutott. A lány nagyon messze lakik. Hacsak valami csoda nem történik, valószínűleg soha többet nem találkozunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!