Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Változnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Változnom kellene?

Figyelt kérdés

17 vagyok,de nem nevezném magam tipikus korombeli lánynak.Nem vagyok elvont,vagy hasonlók,egyszerűen csak "normális".A körülöttem lévő lányok,barátnők sokszor már az idegeimre mennek a locsogással, hetente új pasival, alkoholizálással.(:D)Nem szólok nekik,de már nagyon zavar.És az a legrosszabb, hogy ez a srácoknak be is jön.Megkaptam már nemegyszer,hogy ha ilyen maradok,nem megyek "vele" semmire.Szánalmasnak tartom hogy azzal dicsekednek fennhangon,ki hogy b*szott be tegnap,leborult a lépcsőn, hasonlók.Még az első ránézésre szende lányok is, csakhogy ki ne maradjanak a sorból.Hát köszönöm szépen ebből nem kérek.Egyesek szerint vérciki,hogy ennyi idősen nem volt még barátom.Hát szerintem ráérek emiatt aggódni 10 év múlva.

Igazából nem is várok válaszokat, egyszerűn jó volt leírni.Nem is tudtam a kérdést rendesen megfogalmazni.De azért kíváncsi lennék mások véleményére is, hogy állnak a dologhoz.

Köszi hogy "meghallgattatok"!:)

2009. dec. 20. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Maradj ilyen, ne foglalkozz a többiekkel! Hidd el, nem mindenkinek jönnek be a hetente lerészegedő lányok (nekem sem...18/F) Amúgy nagyon nehéz hasonló stílusú embereket találni, sajnos a többség olyan, mint amit leírtál, de ne add fel, meg fogod találni a hozzád illőt!
2009. dec. 20. 20:46
 12/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!köszönöm a választ,abban teljesen igazad van,hogy nagyon nehéz hasonló stílusú embert találni.hátha egyszer szerencsém lesz:)
2009. dec. 21. 16:41
 13/17 anonim válasza:
Pont olyan helyzetben vagyok, mint te. Csak az a különbség, hogy én 15 éves vagyok, tehát az én osztálytársaim szintén 15 (van aki még csak 14) évesek...és így dicsekednek azzal hogy minden 3. nap másik pasival meg csajjal vannak, hogy minden hétvégén iszunkhányunkbelefekszünk partyt tartanak. Ja és persze a csajok többsége nem szívesen hord olyan gatyát, amiből nincs kint a tangája háromnegyede...hát ennyit erről, megértelek abszolút. Én csak reménykedem, hogy egyszer majd szánalommal gondolnak vissza erre az időszakra :D
2010. jan. 19. 21:18
 14/17 anonim válasza:
100%

Később az ilyen lányokat keresik majd a pasik,mert ők sem szeretik a könnyű csajokat(1 alkalomra kell nekik max) :D

Nekem se volt még barátom és nem is tartom cikinek.Nekem olyan barát kell akiben a társam látom,bízhatok benne.Eddig nem találkoztam ilyen fiúval.Ne törődj ezekkel a paty libákkal úgysem lesz belőlük semmi csak egy sarki r****c.

Ja és ilyen barátnőkkel nem mész semmirre,kerüld is őket.Nekem az osztályban nincs is barátnőm,egy se, mert nem megbízhatóak.Kipletykálnak a hátam mögött,utálom is a legtöbb csajt emiatt,de a normálisakkal semmi bajom nincs.Rock koncerteken futok össze mindig egy csajjal akivel jó dumálni,de idősebb(+7 év)ami szinte mindig előny,tanulhatsz tőle és jobban megért mind 1 korodbeli.A stílusom miatt meg szóba sem állnak velem a suliban,csak aki szintén rocker.Ez is a sok hülye jellemzője,elutasítanak ha nem vagy olyan mint ők.

17/L

2010. aug. 15. 14:29
 15/17 anonim válasza:

szerintem tök normális h. nem vagy egy hü*ye pi*sák (:

ritka ez a mai világbaaa.

és szerintem barátkozz olyanokkal akik normálisak mint te.:P

14/L

2010. aug. 18. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
én 16 éves vagyok, bár barátom volt már, most nem vágyom senkire, csak egyedül akarok maradni =) buliba nem járok, utálom az alkoholt, nem cigizek, nem drogozok, és soha nem is igazán érdekelt mások véleménye, meg halgtni meg szoktam, de ha valami nem tetszik neki sajnálom ba.sza meg magát mert én leszarom =]
2010. aug. 18. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok és voltam mindig, engem is kinéztek a suliból ezek miatt. De nem érdekelt. A barátaimmal (nem suliban) nagyon jól elvoltunk, egyik sem iszákos (ittunk már alkoholt életünkben, de nem voltunk még soha berúgva), én meg még kevésbé, mert szerintem életemben össz. 1-2 l alkoholos italt ittam meg maximum. Úgy tudunk bulizni, hogy ehhez nem kell pia. Vagy legalábbis majdnem mindenki ilyen a társaságból. És én is vidám vagyok, sokszor jobban tombolok a koncerteken, mint azok, akik már lerészegedtek. Mondanom sem kell, droghoz sem nyúltunk soha. Valaki cigizik közülünk, de ritka. És egyikünk sem olyan egy-éjszakás-kalandos típusú ember. Hosszútávra tervezünk a társunkkal. Sajnos őket legtöbbjüket nem suliban, hanem munkahelyen vagy ismerősön keresztül ismertem meg, de jobb későn, mint soha. :)

21/L

2010. aug. 19. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!