Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Változnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Változnom kellene?

Figyelt kérdés

17 vagyok,de nem nevezném magam tipikus korombeli lánynak.Nem vagyok elvont,vagy hasonlók,egyszerűen csak "normális".A körülöttem lévő lányok,barátnők sokszor már az idegeimre mennek a locsogással, hetente új pasival, alkoholizálással.(:D)Nem szólok nekik,de már nagyon zavar.És az a legrosszabb, hogy ez a srácoknak be is jön.Megkaptam már nemegyszer,hogy ha ilyen maradok,nem megyek "vele" semmire.Szánalmasnak tartom hogy azzal dicsekednek fennhangon,ki hogy b*szott be tegnap,leborult a lépcsőn, hasonlók.Még az első ránézésre szende lányok is, csakhogy ki ne maradjanak a sorból.Hát köszönöm szépen ebből nem kérek.Egyesek szerint vérciki,hogy ennyi idősen nem volt még barátom.Hát szerintem ráérek emiatt aggódni 10 év múlva.

Igazából nem is várok válaszokat, egyszerűn jó volt leírni.Nem is tudtam a kérdést rendesen megfogalmazni.De azért kíváncsi lennék mások véleményére is, hogy állnak a dologhoz.

Köszi hogy "meghallgattatok"!:)

2009. dec. 20. 19:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nincs ezzel baj. mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja.
2009. dec. 20. 19:22
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell változnod, sőt te vagy a normális. Vannak pasik akik ezt díjazzák (pl. én). 17/F
2009. dec. 20. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok,14/l nem akarsz velem emailozni? végre lenne vki akivel tudnék beszélni,nem csak szánalmas dolgokról
2009. dec. 20. 19:33
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
de azért néha elmehetnél bulizni, nem kell hozzá seggrészegnek lenni. ilyenkor kell élvezni az életet, nem 3 gyerek mellett 40 évesen azon sírni, hogy nem volt fiatalkorod.
2009. dec. 20. 19:35
 5/17 A kérdező kommentje:

első válaszolónak:ezzel egyetértek,nem is szólok nekik,viszont nem értem őket.de mindegy is köszönöm a hozzászólásodat!

kedves következő,neked is köszönöm,lassan már azt hittem,egyedül vagyok ezzel a Földön,de látom nem!:)

2009. dec. 20. 19:35
 6/17 A kérdező kommentje:
én tökéletesen érzem magam így,és egy szóval sem mondtam,hogy ki sem mozdulok otthonról.csak egyszerűen nem vágyom arra a légkörre,alkoholhoz,cigihez sem nyúltam még soha,szerintem nélkülük is jól tudod érezni magad.alapvetően vidám személyiség vagyok,és nem hiszem,hogy a bulizhatnék 40 évesen,két gyerek mellett fog rám jönni.
2009. dec. 20. 19:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Hidd el többen vannak azok, akik ugyanúgy gondolkoznak, mint te.

..Csak több az okos ebben a világban. :]

Akik meg ilyen módon viselkednek illetve gondolkoznak, azoknak is befog egyszer nőni a fejük lágya. :]

Üdv:Brigi

2009. dec. 20. 19:38
 8/17 A kérdező kommentje:

te pedig harmadik,írj egy emailt,és megbeszéljük!sajnos már a te korodban sem ritka a hasonló.tudom úgy beszélek mint egy 50éves,de egyszerűen így érzem.

és köszönöm a választ mindenkinek!

2009. dec. 20. 19:40
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
hát, legyen neked igazad. láttam már emiatt síró 40 évest. nem túl kellemes. de te tudod. én sem mondhatom magam idősnek, csak 20 éves vagyok. cigihez én sem nyúltam soha, de alkoholhoz igen. és ettől nem érzem magam sem kevesebbnek sem többnek. szerintem, nincs benne semmi kivetnivaló. meg lehet tartani a normális határokat. az meg hogy mikről számolnak be, hát istenem, ezvan, el kell fogadni. nem hiszem, hogy lefognak majd téged és literszámra töltik beléd a vodkát, csakazért mert nem iszol. örül neki, hogy így is jól érzed magad a bőrödben, a többi lánnyal meg ne foglalkozz. mozogj olyan körökben, ahol az emberek úgy gondolkodnak mint te. és a probléma már meg is van oldva.
2009. dec. 20. 19:43
 10/17 A kérdező kommentje:
egyetértek veled is, és egyáltalán nem nézlek le téged sem,csak egyszerűen minden oldalról azt kapom,hogy velem nincs rendben valami,és hidd el,akikről én beszélek,egy kicsit már túlzásba viszik.nem kell mindenkinek olyannak lennie,mint nekem,épp az a jó,hogy mindenki különböző,nem vagyunk egyformák.
2009. dec. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!