Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostitúció megszűnése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Satilla kérdése:

A prostitúció megszűnése lehetséges-e valaha? Mi lenne a megoldása a megszűnésének?

Figyelt kérdés
A mögöttes okra lennék kíváncsi, tehát nem valamiféle rendelettel való megoldásra gondolok..
2014. ápr. 11. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"persze, főleg azoké a lányoké, akiket megtévesztenek vagy simán elrabolnak, és erre kényszerítenek. "

Itt magáról a prostitúcióról van szó, nem az erőszakos kényszerítésről! Ez két külön téma.

A mögöttes ok az, hogy van rá igény. A nőknek - nem, nem az erőszakkal erre kényszerített nőknek - egy könnyű pénzkereset, a pasiknak instant kielégítése a szükségleteiknek. Ameddig a pasiknak fizikai szükséglet a szex, addig a nőknek egy lehetőség lesz.

Maga a prostitúció amúgy szerintem sokkal árnyaltabb jelenség, mint amit felszínesen elgondolsz; legalábbis nagyon vékony a határvonal. Alapvetően van ugye a prostitúció a büntetőjogi értelemben, amikor is egy nő azzal keresi a kenyerét, hogy lefekszik pasikkal, akik ezért előre meghatározott összeget fizetnek. Ez a jéghegy csúcsa - szerintem legalábbis, de nem vagyok vele egyedül.

Nem véletlenül poénkodunk azzal, hogy ez a legősibb női foglalkozásforma. Egész egyszerűen a nők nagy része elég hamar ráérez, hogy egy pasi nagyon sok dolgot képes megtenni a szexért. Egy csaj haverommal beszélgettem nemrég, aki nagy bajban volt külföldön, egy pasi pedig kihúzta a szarból, segített neki elintézni mindent. A napnál is világosabb volt, hogy mindezt nem hátsó szándék nélkül teszi, a csajnak is tetszett a srác, hát "meghálálta" a szívességeket. Ez bőven egyfajta prostitúció, sokan le is k**váznák érte, de valahogy nem tudom elítélni.

Alapvetően a nők hatalmas százaléka fegyverként használja a szexet, mert ez az egyik legbiztosabb mód, amivel hatni lehet egy pasira. Ez ösztönösen kifejlődik bennük, nem szánt szándékos ku**álkodás. Rengeteg nő pl így él meg: talál magának egy férjet. Egy csomó olyan párkapcsolatot látok, ahol gyakorlatilag egyértelmű, hogy ösztönösen köttetett üzlet történt: a nő létbiztonságot, a pasi szexet kap, valamint mindkettejüknek jár egy társ és egy család. Valahol nem rossz dolog ez, de ezt szerelemnek nevezni...

Arra akarok kilyukadni, hogy a prostitúciónak nevezett felhő átjárja a társadalmat, csak éppen a felszínre bukkant kicsi része sokakat megbotránkoztat, pedig vannak ennél sokkal aljasabb részei is. Ameddig a férfiak és a nők így működnek, addig a szex lesz a nők legkonvertábilisebb és leginkább értékálló valutája, amiért mi férfiak mindenféle ellenszolgáltatásra készek leszünk.

2014. ápr. 11. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

a mögöttes ok, hogy a nők jelentős része buta, de még lusta is! rengeteg nő a végzettségével, tehetségével, képességeivel csak kevést pénzt tudna keresni sok munkával! de mivel ők is olyan életszínvonalon akarnak éléni mint a náluk okosabb, tehetségesebb, szorgalmasabb emberek, így marad az, hogy kihasználják a lyukat a lábuk között...

mindig lesznek kur*vák!

2014. ápr. 11. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Miért volna jó ha megszüntetnék?

Akkor a csendes, szerény srácok hogy tudnák elveszteni a szüzességüket?!

2014. ápr. 13. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Fantasztikus, hogy még ebből a kérdésből sem lehetett kihagyni a "csendes szerény srácok" önsajnáltatását...
2014. ápr. 13. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne szólj be:D

Mi adjuk a prostiknak a caffetéria-t:)))

2014. ápr. 15. 02:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, nem beszólni akartam én, csak annyira sok ilyen kérdés volt, én meg annyira sokszor próbálkoztam jó tanácsot adni, és mégis mindig én lettem az ellenség, hogy már eleve felmegy bennem a pumpa az ilyen hozzászólásoktól...

"Mi adjuk a prostiknak a caffetéria-t:)))"

:D:D

2014. ápr. 15. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!