Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Kérdés lennt!
Egészen a mai napig azt hittem meleg vagyok, de van egy lány akit ha meglátok,olyat érzek,mint még soha!Hogy, " De jó lenne,ha az enyém lenne" Csak ilyenkor eszembe jut: "De hát én meleg vagyok" vagy csak beképzeltem magamnak ezt az égész meleg dolgot?
Minden esetre,letudnák élni egy életet azzal a lánnyal! Összezavarodtam!
16 éves fiú.
Pfff...ugyan, gyerek vagy még. Majd 10 év múlva már azt hiszed kivel akarod leélni az életed, aztán rájössz, hogy hatalmasat tévedtél.
A meleg érzéseket nem tudod elnyomni, ha össze is jönnél egy lánnyal, ami persze nem fog megtörténni, akkor sem lennél vele boldog. Hiányoznának a férfiak, ezen gondolkozz.
Én leszbikusként mondom, hogy nem lehet elnyomni a meleg érzéseket, nem vagyok rosszindulatú, csak őszinte.
Vagy mondjam azt amit hallani akarsz? Akkor felpontozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!