Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a főnököm kezd belém szeretni?
27 éves nő vagyok, a főnököm 49. Bevallom, vonzó férfi, de soha nem volt közöttünk semmiféle szexuális feszültség, vagy ilyesmi.
Tudomásom szerint kiegyensúlyozott a házassága, bár nagyon kevés időt tölt otthon. A gyerekei már kirepültek, a felesége idősebb tőle, otthon dolgozik.
Tényleg jó a kapcsolatom vele, tartjuk a 3 lépés távolságot, de ha valami gondom van, bátran fordulhatok hozzá.
Na mármost egy ideje rá vagyunk kényszerülve, hogy sokat együtt dolgozzunk. (Egyébként elég különböző feladatokat csináltunk eddig, voltak napok, hogy nem is találkoztunk.)
Sokszor utaznunk is kell együtt, és közösen túlórázunk. Ez az állapot úgy 5 hónapja áll fenn. Feltűnt, hogy sokszor csak ül és néz, mosolyog, és sokat bókol. Ez még annyira nem is zavart, mert alapjáraton elég udvarias, régimódi ember, aki sokszor megdicséri a kollégákat.
De pénteken odamentem hozzá, hogy szeretnék hétfő-kedden szabin lenni, mert az elmúlt hét elég brutál volt. Bele is egyezett. Tegnap azonban fölhívott, hogy szeretné ha bemennék. Kérdeztem, hogy miért, erre csak annyit mondott, hogy "Szeretnélek látni, és szeretném, ha ott lennél velem." Olyan hangon mondta, ami kissé megrémisztett, tele volt vágyakozással.
Aztán ma e-mailt is küldött, amiben emlékeztet, hogy holnap vár, és mellé csatolt egy tulipáncsokrok képet. :D (hogy ez mi a fene!? )
Ne nézzetek hülye kis fruskának, nem vagyok az, nem is hagyom magam becsapni. De nekem ez akkor is fura. Persze az is fenn áll, hogy csak meg akar kettyinteni, de a kollégák szerint sem az a típus, aki csak úgy megdug nőket.
És az is lehetséges, hogy csak jó munkaerőnek tart, de basszus, senkivel nem ilyen a viszonya, hogy virágokat küld e-mailbe, meg fölhívogatja őket hétvégén!
Na mindegy, abban reménykedem, hogy csak vaklárma, mert nem szeretnék munkahelyet változtatni.
Ha esetleg mégis bepróbálkozna, szerintetek mit tegyek? Hogyan lehetnék kíméletes? nem akarok innen elmenni. :(
Köszönöm!
Én ilyenkor mindig adom a naív, becsületes és őszinte kislányt. Ha felhozza az illető dolgot, akkor kimeresztem a szemem, és előadom magam:
"Oh, én soha nem is gondoltam arra, hogy tetszek önnek, hiszen önnek olyan szép családja van! Biztos szereti őket nagyon, és soha nem okozna nekik akkora bánatot, hogy elárulja őket! De kedves, hogy így megszeretett, de én tudom, hogy a család iránti szeretete erősebb még a hozzám fűzött vágyainál is, és én tiszteltében tartom, hogy ön családos ember, soha nem rondítanék bele az ön boldog életébe!"
Vagy "Sajnálom, de én nem is gondoltam ilyesmire, hiszen ön családos ember, és én mások kapcsolatába nem akarok belerondítani"
vagy valami ilyesmi szöveget levágok. Általában meghatódnak, hogy milyen kis becsületes vagyok és a többség kicsit el is szégyelli magát.
De ha elkezdenek panaszkodni, hogy otthon így meg úgy nem jó, akkor meg baráttá kell előlépni és őszinte érdeklődéssel meghallgatni és tanácsot adni, és elköszönni, hogy "drukkolok, hogy otthon legyen minden rendben"
Nekem ez a technika mindig bejött.
Nem biztos, szerelmes beléd, de lehet tetszel neki!
2 dolog van!
1. Ha tetszik neked akkor lehet bele mész a játékba és lehet jobb fizud lesz vagy esetleg a ranglétrén feljebb kerülsz!
2. Finoman lekoptatod, de ő csak hajt rád és amikor rá jön, hogy esélytelen a dolog akkor minden áron keresztbe fog tenni! Amikor létszámleépítés van akkor lehet közte leszel a kirúgottak közt!
Ne is álmodj arról, hogy ott hagyja a családját miattad, de még akkor sem, ha szerelmes lenne beléd! Eszköz leszel akivel jól érzi magát. Te szeretnéd majd, hogy veled legyen és ez miatt szenvedni fogsz!
Ha valóban úri ember akkor megfogja érteni a visszautasításod és nem lesz veszélyben az állásod!
Nekem kb ennyi volna a véleményem!
26F
Köszönöm a válaszokat!
1-es: ezek szerint veled ez már nem egyszer fordult elő? :P Mindenesetre nagyon jó az őszinte szöveg, de igazából attól félek, hogy így is, úgy is el kell mennem. Ha visszautasítom, akkor akár ki is rúghat valami mondvacsinált indokkal, vagy én nem fogom bírni a feszültséget kettőnk közt, és kénytelen leszek felmondani. :(
2-es: Na persze, majd megemeli a fizetésemet, ha levegőbe dobom a lábam...Nem egy amcsi akciófilmben élek azért. :D
Egyébként ma azzal a tulipáncsokorral várt, amiről tegnap a képet is küldte. :/
Mikor kérdeztem, hogy miért kapom, akkor annyit mondott, hogy azért, mert bearanyozom a napjait...
Nem nyomult ma sem (ezt leszámítva), tehát bízom benne, hogy messzebbre nem fog elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!