Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Kétségbe vagyok esve:S:' ( ( ( (most mit csináljak? Most akkor "szakított" velem a tudtom nélkül?

Figyelt kérdés

a barátommal még csak 1 hónapja vagyunk együtt.voltak kisebb veszekedések de eddig egész jól meg voltunk.msn-en nem nagyon mennek a beszélgetések:S...előbe nagyából mennek..egész jól elvagyunk

már egy hete nem találkoztunk mert egyszer ő lett szarul és egyszer én lettem beteg amikor találkoztunk volna.msn-en nem nagyon megy a beszélgetés...:S:((

eddig a párom adatlapján az volt kinn h kapcsolatban,most meg az h egyedülálló :S:S:'((((((((((((((

most akkor mi van?:((mit csináljak?szeretem nagyon...kétségbe vagyok esve...most akk a tudtom nélkül szakított velem?vagy most mi van?

kérlek segítsetek....megőrülök...:S:S:(((((((rendbe tudnám hozni valahogy a kapcsolatunkat?:S:(((((((

(én 16/L ,a barátom 18/F)

2009. dec. 20. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg vele, az a legtisztább
2009. dec. 20. 12:18
 2/9 A kérdező kommentje:
igen,azt kéne....nagyon félek h elveszítem....ha vége lesz a kapcsolatunknak akkor az biztos h végig sírom az ünnepeket :'(((((((((((((((((((((:S:S:S
2009. dec. 20. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mit kéne rendbe tenned??? semmi rosszat nem tettél...ha nem érdekled akkor lépj tovább! Tudom, hogy nem egyszerű de most kell lépned, hisz ez még csak 1 hónap...ülj le gondold végig, hogy van e ennek így értelme,megéri e a sok szenvedés, nem lenne jó akár egy békés karácsony egyedül, vond kérdőre miért van az kint neki, hogy egyedülálló!De elsősorban magadban tisztázd! Ha többnek érzed magad akkor ne egy ilyenre pazarold az idődet! Az élet túl rövid és különben is fiatal vagy ahhoz, hogy 1 fiú miatt kikészülj lelkileg! Annyi srác fog még megfordulni utánnad! Ne tedd tönkre magad! Nem az a lényeg, hogy hányszor buksz el, hanem, hogy mindannyiszor fel tudj állni! :) Mindesetre kellemes ünnepeket és gondold meg! :)
2009. dec. 20. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nem valószínű , hogy szeret. Keres másikat.
2009. dec. 20. 12:38
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek....főleg a második válaszolónak.teljesen igazad van.
2009. dec. 20. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:

És még azt hittem hogy az msn/sms szakításnál nincs lejjebb...

Hidd el, nem sokat veszítettél.

2009. dec. 20. 12:48
 7/9 A kérdező kommentje:
muszáj vele ezt megbeszélnem,hogy ezt most h is gondolja..mert ez nagyon gerinctelenségre vall...de ennek ellenére sajnos még mindig nagyon szeretem.:(:Snem akarom elveszíteni...
2009. dec. 20. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Naaa de emberek! Iwiwből ítéltek??? Az én barátom a kapcsolatunk elején még közös képet is rakott ki, kicsit később levette és beállította, hogy egyedülálló. Eszembe se jutott, hogy ez szakítás.. Azóta eltelt több mint két év és pont olyan nagy a boldogság mint az elején. Kit érdekel mit állít be. Senkinek semmi köze hozzá, hogy most neki van-e valakije vagy nincs.
2009. dec. 20. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm..lehet h igazad van
2009. dec. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!