Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minél jobban szeretek valakit, annál jobban bánt?

Figyelt kérdés
És annál jobban arra játszik, hogy megalázzon? Minél több mindent mozgatok meg valakiért, annál jobban utál, annál jobban ki akarja még az emlékem is írtani? Miért teszik ezt olyan emberek, akikkel hihetetlenül jó volt a viszonyunk? Miért kell ennek így történnie? Miért kell az őszinte, kifogyhatatlan, megmagyarázhatatlan szerelemre fájdalommal, aljassággal, gonoszsággal válaszolni?
2009. dec. 20. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zaklatásnak veszik.
2009. dec. 20. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
passz, de ha megtaláltad a választ, küldd el nekem is...
2009. dec. 20. 00:52
 3/6 A kérdező kommentje:
00:51 - de most olyan esetről is van szó, ahol minden jól alakult kezdődött, aztán megváltozott.
2009. dec. 20. 00:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom mind szerelemben mind barátságban én szeretek adni és segíteni de mikor nekem kéne segítség pofára esek.Attól fáj legjobban akit szeretünk egy ismerős mondta egyszer és igaza van:felér egy tarkón rúgással ez az érzés
2009. dec. 20. 09:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen... Szerintem ez egy olyan dolog... Hogy ha adsz, mármint, olyan jellegű ember vagy, aki szeret szeretetet adni, valakinek, akit szeret, és nem vár el túl sokat cserébe... Akkor ezt természetesnek veszik. Nem tesznek érte.
2009. dec. 20. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert Murphy törvénye. Am sztem zaklatásnak veszi. Nem akarja ő kitörölni az emlékedet, csak már nem szeretné tovább folytatni. Ezt a "szerelemmelszerető" félnek kell elfogadni. Nehezen megy, de muszáj. 15/L
2009. dec. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!