Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el kit szeretek jobban? :O
Oké, tudom, első látásra hülye kérdésnek tűnik, és ezt magamban kéne eldöntenem, de teljesen tanácstalan vagyok.
Két emberet szeretek, jobban, mint barátot. Az egyik a barátom, a másik értelemszerűen nem. Azonban valamit kéne kezdeni ezzel a helyzettel, mert így örlődök, és a barátom is észre fogja venni egy idő után, hogy valami zavar van. Csak az a probléma, hogy képtelen vagyok dönteni. Az egyik pillanatban úgy érzem, képtelen lennék elhagyni a barátomat, a másikban meg már ott tartok, hogy meghalok a másik srác nélkül, és ő az, akivel az életemet is le tudnám élni.
Kérem, szkeptikusok kíméljenek, mert igenis lehetséges két embert szeretni egyszerre! :(
Jajj, mit tegyek most? :( Segítsetek! :(:(
Válaszd azt a srácot akit szerelemből szeretsz, csak szeretni valakit lehet, de akit szerelemből szeretsz, na az már más!Amúgy mióta vagytok barátoddal együtt?
korotok?
F/24
Akkor jó fiatal vagy még.:)Előtted az élet.:D
Azt hittem, hogy felnőtt vagy, de ha nem szeretnél a mostani barátodtól a későbbi jövőben semmit, akkor hagyd.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!