Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon valaha fel fogja fogni a lány, akit mindenkinél jobban szeretek és mindenben mellette álltam, hogy ezt nem teherként kellett volna kezelnie?
Na azért ez nem minden esetben ilyen egyszerű, hogy "milyen bunkó a csaj"... (Kedves kérdező félre ne értsd, nem állítom, hogy a te helyzeted is ilyen, de) én ismerek egy lányt, aki szakított a pasijával, mert az élete minden percében ott volt és irányítani akarta a csajt. Azóta a csávó zaklatja, hiába küldte már el többször is a lány, nem ért belőle, már teljesen szétmentek szegény lány idegi. Ő már továbblépett (nem volt nehéz, a csávó pszichopata) de még mindig üldözi. Itt már tényleg csak a zsaruk segíthetnének, dehát ugye nem sokat érnek...
Még egyszer hangsúlyozom, NEM MONDOM, hogy Veled is ez a helyzet, csak megakadt a szemem azon, hogy a csaj "mekkora bunkó"..
A válaszom pedig az, hogy akármilyen okból viselkedik így a lány (akár bunkó, akár úgy érzi hogy zaklatod) szerintem felejtsd el, mert ha nem hagyod békén, biztos nem fogja fel, hogy fontos volt neked. Inkább meg fog utálni. (ez az előző sztori tapasztalata is). Aztán ki tudja, lehet, hogy ha békén hagyod, rájön, hogy mégis kellesz az életébe.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!