Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek itt jár a szája, hogy "kezdeményezz" meg "szólítsd meg", azok adott helyzetben tényleg ilyen bátrak?
Figyelt kérdés
Csomó ilyen válasz van, hogy jajistenemhányévesvagy meg teistudszkezdeményezni stb.
Az ilyen arcok tényleg azért papolnak, mert lazán oda mernek menni flörtölni egy olyanhoz, aki nagyon tetszik nekik? Ők valóban ilyen lazák? Vagy csak a szájuk jár...
Mert én bizony remegek és zavarban vagyok, plusz félek a visszautasítástól, nem ám, hogy randizni hívjak egy fiút, aki igazán tetszik.
2014. ápr. 5. 08:15
11/11 anonim válasza:
Azért kedves előző: alá tudnád értelmes indokkal támasztani, hogy miért a fiú/férfi dolga a kezdeményezés szerinted? Mert értelmes érvet még nem hallottam azon kívül, hogy "mert így szokás" vagy "mert nem illik". Szerintem ezek hülyeségek és racionális érv nem szól mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!