Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek itt jár a szája, hogy "kezdeményezz" meg "szólítsd meg", azok adott helyzetben tényleg ilyen bátrak?
Csomó ilyen válasz van, hogy jajistenemhányévesvagy meg teistudszkezdeményezni stb.
Az ilyen arcok tényleg azért papolnak, mert lazán oda mernek menni flörtölni egy olyanhoz, aki nagyon tetszik nekik? Ők valóban ilyen lazák? Vagy csak a szájuk jár...
Mert én bizony remegek és zavarban vagyok, plusz félek a visszautasítástól, nem ám, hogy randizni hívjak egy fiút, aki igazán tetszik.
éppen ez az
lehet azok is irnak ilyet akiknek semmi önbizalmuk nincs
Azért kérdező gondold át:
Te írsz ki egy kérdés. Ebben most nem írhatják azt, hogy a másik fél kezdeményezzen, amikor amaz sosem látja a kérdést, nem?
Amúgy meg lány is kezdeményezhet ugyan ugyan úgy, nem feltétlen a fiú dolga. Az tegye, aki tenni akarja.
Engem az irritál, amikor valaki kiírja a kérdés, hogy hogyan kezdeményeztessen a fiúval, ahelyett, hogy maga tenne valamit és ez már szánalmas, mert látszik, hogy a könnyebb végét akarja megfogni.
Ha meg az illető nem is akar semmit, csak a sült galambot... akkor minek a kérdés?
De Paul Taylor, épp az a vicc, h oly könnyedén irják, h lépj te, amikor ők is csak várják a sült galambot a szajukba, le merem fogadni! Mert akkor nem itt töltenék a fél eletüket...
Szó sincs arról most, h lány vagy fiú kezdeményezzen.
A te szavaidból is kicsit az vehető ki, h vársz és nem lépsz.:) De ezt nem bántásból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!