Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráhajtott a barátomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráhajtott a barátomra?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, az egyik csinos munkatársnő próbálja elcsábitani. Figyelmeztettek, hogy vigyázzak, mert mással is csinálta már, azóta én is észrevettem a jeleket. A barátommal is beszéltem, ő is észrevette, hogy feltünően kedves vele. Ő nem akar semmit sem tőle (barátom közölte is vele), de a csaj (aki egyébként tud rólunk) folyamatosan nyomúl, már hivta villanyt szerelni is (a barátom mesélte el), de természetesen nemet mondott. Ha én is ott vagyok, akkor mintha direkt csinálná, hogy mindig valahogy hozzáér, illetve előttem is incselkedik vele, amit egy férfi nem biztos, hogy észrevesz, de egy másik nő felismeri a praktikát. Aztán mikor elmegy, akkor a szemembe néz, mint aki közölni akarja velem, hogy "úgyis elveszem tőled"! Munkahely errefelé kevés, tehát váltani nem tudunk, meg szeretjük is a munkánkat. Valaki járt már ilyen cipőben? Vagy mit tennétek? Itt már úgy érzem, nekem kell közbeavatkoznom, de abban nem lesz köszönet! 26L
2014. ápr. 3. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Munkahelyen kívül elkapnám a csajt, először csak közölném vele, h ha nem fejezi be nagy baj lesz belőle és veheti fenyegetésnek. Ha ezután sem hagyja abba, akkor szintén elkapnám munkahelyen kívül, de akkor bevernék neki egyet, h másnap szép kék szemekkel lépen ki az utcára :D
2014. ápr. 3. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
semmit,ha direkt szemezik veled akkor a reakció izgatja és nem a végeredmény.Ha bízol a párodban akkor ne is izgasson,mert úgysem kapja meg ő meg kínlódjon a saját lelki bajával.
2014. ápr. 3. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
ja és ha végül eltudja csavarni a párod fejét akkor nincs itt miiért küzdeni
2014. ápr. 3. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy a barátod lekoptatja és közölte vele, hogy nem kell neki :) te ne avatkozz közbe szerintem
2014. ápr. 3. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
ha lesz egy rosszab szakasz a kapcsolatotokban, akkor könnyebb dolga lesz a csajnak.
2014. ápr. 3. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne avatkozz közbe, pont ezt akarja elérni, hogy feldúlja a kapcsolatotokat. Ha legnagyobb pofára esés az lenne neki, ha mindent úgy kezelnétek, ha meg sem történt volna. Tehát ha a barátod valóban lekoptatja a csajt, akkor nincs okod aggódni, megbízhatsz benne. Tényleg ne foglalkozzatok egy ilyen lotyóval. Ha úgy adódik, akkor előtte meg szeretgesd meg a párod, csókold meg, öleld meg. Látni fogja, hogy esélye sincs, és ez bosszantani fogja. De egyébként természetes, hogy ilyenkor minden ember legszívesebben kikaparná az ilyennek a szemét.
2014. ápr. 3. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
hát igen, az élet nehéz!
2014. ápr. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!