Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért köti ki társkeresőn egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köti ki társkeresőn egy férfi, hogy a leendő párja szerető családból származzon? Nem túlzott elvárás ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Bárki is tehet arról, hogy milyen családból származik? Hogy a szülei szerették-e, egymást is szerették-e, vagy elváltak, vagy netán meghaltak mindketten, vagy nem a szülei nevelték, esetleg kirakták csecsemőkorában és állami gondozott lett, vagy éppen mázlista volt és szuper boldog családban nőtt fel?

Senki nem tehet erről, senkinek nem érdeme vagy szégyene a családja...

Hogy lehet ilyen dolog alapján szelektálni?

És amit leginkább nem értek, hogy miért teszi ezt valaki?

(Egy online társkeresőn olvastam ezt nemrég egy felnőtt férfi oldalán, azóta többször eszembe jut a téma.)

Örülök,ha valaki egyet ért velem, viszont azok válasza érdekelne leginkább, akik maguk is elvárják, hogy a párjuk szerető családból származzon! Szeretném, ha leírnátok, hogy MIÉRT? Szeretném megérteni az elvárásotok lényegét, okát!!!

2014. ápr. 1. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

1. vagyok:

Mert fontos, hogy olyan családból jön-e, ahol pl a szülők hívei a házasságnak egyrészt.Én nem csípem, amikor valakinek a szülei csak elvannak és mondjuk csupán élettársak.Hiába csak egy papír.Ja és a legtöbb elvált szülő gyerekének nem jut eszébe házasodni!De ezt csak a rokoni és ismerettségi körömben tapasztalom-nem akarok általánosítani.

Egyik volt páromnál kijött az apamodell hiánya úgy, hogy nem tudott férfiként dönteni fontos dolgokban. Kicsit anyámasszony katonája volt.Ha valamin kibukott, akkor elkezdte mondogatni, hogy ő zabigyerek stb és totál gáz volt...

Egy másik exem gyűlöli az apját,nem tartják a kapcsolatot,mert elhagyta az apja. Az összes nője kihasználta, eluralkodott felette.Ő sem volt egy alfahím fontos döntéseknél!

Szerintem a szülő hiánya előbb-utóbb megmutatkozik.

Ja és 10-es is jókat írt! A túl egyszerű emberekkel sem lehet szerintem közös nevezőre jutni hosszútávon.Kellenek a közös pontok egy párkapcsolatban, közös értékrend,érdeklődés,neveltetés valamilyen szinten...

2014. ápr. 1. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
Mert aki gyermekkorában sok szeretet kapott, egészséges, szeretni tudó, s azt kimutatni képes felnőtt lesz. Vidéki, elmaradott családokban még ma is gyakori, hogy az erő az egyetlen érdekérvényesítő eszköz, rivalizálás, erőfitogtatás, egymás szavának semmibevevése folyik. Aki ilyen családban nő fel, nagyon sok törődést, odafigyelést, kései nevelést igényel, és az is megesik, hogy mindez a sok munka és kínlódás kárba vész.
2014. ápr. 1. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Én úgy gondolom, hogy aki teljes, szerető családban nőtt fel, az CSAK ÚGY tudja elképzelni a sajátját is, aki meg csonka család, elvált szülök gyereke, az el tudja azt is képzelni másként is, - mert hát látta.

Van ebben ráció, ha tőlem idegen is.

Szóval nem a leendő partner "hibáztatása" bármiért is, - csak egy gondolkodási, ha úgy tetszik "beszűkültség" elvárása.

2014. ápr. 1. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Akkor az én kérdésem meg az lenne, hogy miért kell a törpe nőknek (150-155cm) kiírni a társkeresőkön, hogy 175cm alatt nem kell nekik férfi? Szerinted ez nem megalázó?? Tehetek arról, hogy csak 171cm lettem?
2014. ápr. 1. 18:15
 15/16 A kérdező kommentje:

"Egyszóval számomra az a fontos, hogy művelt, tanult, értelmes, szerető családban nőljön fel a kiszemelt, mint én is, mert akkor nagy a valószínűséggel hozzám hasonló gondolkodásmóddal és erkölcsi értékrenddel fog rendelkezni, ami nagyban megkönnyíti a dolgokat. Hasonló a hasonlóval illik össze a legjobban."

Az, hogy valaki nem boldog szerető családban nőtt fel, nem egyenlő azzal, hogy buta, műveletlen tanulatlan, stb.

Pl. amikor egy gazdag, szigorú, mosolyogni nem tudó ügyvédasszony neveli egyedül a gyerekét... Nem alkoholista és kulturálatlan nő, nem tanítja rosszra a gyereket, sőt sok pénzt költ a taníttatására. Viszont nem ért a gyerekneveléshez, és még azon rágódik, hogy elvált a gyereke apjától... A gyerek meg szenved tőle. Ez egyszerűen nem család, főleg nem szerető család. De attól még a gyereknek van esze és tanult. (Sőt látta a negatív példát gyerekként, és tudja, hogy mit kell elkerülnie a saját életében...)

2014. ápr. 2. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
16%

#14-es: ne bánkódj ezen, aki centire, kilóra méri a kapcsolatot....

felejtős.

2014. ápr. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!