Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A tökéletes test mennyire elvárás?
Ha egy fiún látszik hogy sportol,van mellizma,háta stb. de nincs full szálkás kockahasa,V-alakja és 40-es karja az milyen esélyekkel indul? Mennyire elvárás a kidolgozott test?
Főleg 20 év körül.
Nyilván jobb az egészséges, izmos test,nem is vitatom.
De én például régen sokat betegeskedtem,voltak sérüléseim,évekig nem sportoltam,és most bár edzek,nyilván nincs olyan testem mint annak aki 8 éves kora óta focizik,evez meg mostmár kondizik is..
Figyelj, a párom mackós alkatú. De több szeretet, megértést és odafigyelést kapok tőle, mint az előző barátomtól, hiába, hogy ő kigyúrt volt.
Nálam már tényleg ez nem a döntő. Én egy normális kapcsolatot szeretnék, megértéssel, őszinteséggel, odafigyeléssel.
Egyébként, kinek, milyen az ízlése.. De inkább az a fontos, hogy legyen kölcsönös szimpátia, és akkor bármi lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!