Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezgeti mindenki azt tőlem, hogy van-e barátom?
Figyelt kérdés
Már piszkosul idegesít, hogy körülöttem minden lány el van foglalva a fiúkkal, én meg itt állok 18 évesen bármiféle magánélet nélkül, és így is kényes téma, hogy nem kellek senkinek, de mindemellé ha tízen nem kérdezik meg, akkor semennyien sem. Miért kell folyton ezt kérdezni? Főleg akkor szokott ez kijönni amikor a a barátnőimmel elmegyünk beülni valahová, nekik jön a téma, hogy ezzel meg azzal voltak múlt hétvégén, és akkor jövök én, aki iránt senki sem érdeklődik - az okát persze nem értem, nem is fogom soha... Rohadtul elegem van már ebből, mit csináljak hogy ne faggatózzon mindenki?
18L
2014. márc. 30. 16:12
11/11 anonim válasza:
Keress akkor netes szexchat vagy akármilyen kapcsolatot.
És meséld azokat a sztorikat.
Az is veled történt nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!