Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a tanárom fogdos?
18 éves lány vagyok, magántanárhoz járok, hogy felkészítsen a
informatika érettségire.A barátom vitt el hozzá, tanította pár éve...
Az utolsó két alkalommal viszont elkezdte a kezemet simogatni, minthogyha csak segíteni akarna. Ezután a combomat kezdte el simogatni...
Teljesen váratlanul érintett, nem gondoltam volna ezt róla, a barátomnak
nem merem elmondani. Mit tehetnék? A legnagyobb probléma az, hogy tényleg kéne a segítség, nemsokára itt az érettségi, más tanár nem tud elvállalni.
A tanárnak is járna, nem csak a barátodnak, ami jár.
Végülis mindenki azt csinál, amit akar, lehet 15 évesen szexelni, mindent lehet.
A lepontozás itt legjobboldalt a piros, lefele mutató kézzel tehető meg, köszönöm! :)
Barmozást, idiótázást, parasztozást nem kérek, köszönöm! :)
"Végülis mindenki azt csinál, amit akar, lehet 15 évesen szexelni, mindent lehet."
Igazad van és max azért pontoznának le, mert igazad van! :-)
Ha engem pl. valaki fogdosna, akit nem szeretném hogy fogdosson, annak megmondanám, hogy ne csinálja... ...ugyanis ha nem mondom meg, akkor az azt jelenti, hogy én sem bánom... :-)
...a tanárbácsi egyáltalán nem perverzebb, mint a kérdező barátja! Hiszen az még meg sem dugta... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!