Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a tanárom fogdos?
18 éves lány vagyok, magántanárhoz járok, hogy felkészítsen a
informatika érettségire.A barátom vitt el hozzá, tanította pár éve...
Az utolsó két alkalommal viszont elkezdte a kezemet simogatni, minthogyha csak segíteni akarna. Ezután a combomat kezdte el simogatni...
Teljesen váratlanul érintett, nem gondoltam volna ezt róla, a barátomnak
nem merem elmondani. Mit tehetnék? A legnagyobb probléma az, hogy tényleg kéne a segítség, nemsokára itt az érettségi, más tanár nem tud elvállalni.
Miért nem mered elmondani a barátodnak?
Kéne a segítség..hátha ilyen áron is, akkor hajrá, járj hozzá tovább, ha ennyi eszed van. Én biztos eltörtem volna már rég a kezét, ha fogdosna!
Egyébként kikezdett veled, kb. veled egykorú (bár ez lehet mind1) és esetleg te is adtál neki félreértehő jeleket, vagy tényleg ok nélkül elkezdett fogdosni?
(szegény te..azért nem tudom miért kezd el valaki így fogdosni egy nőt, biztos rossz lehet, de én nem gondolkoznék el egy percig sem azon, hogy otthagyjam e vagy ne)
Azt nehéz elképzelni, hogy 50 km-es körzetben nincs senki, aki segítene felkészülni az informatika értettségire.
Keress mást. Segít a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!