Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok, ha törlöm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok, ha törlöm az exemet facebook ismerőseim közül?

Figyelt kérdés
Rossz hangulatom lesz, ha látom. Még kicsit friss a dolog, lehet hogy könnyebb is lenne nekem ezután. Haragban nem váltunk el, csak én vagyok csalódott.

#ex #törlés #szakítás #olvasod ezt is?
2014. márc. 26. 15:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
*meg ilyen sértődés is "Jól van,nem ismerlek" meg ez olyan lenéző meg megvető, pedig ha adott esetben az exe nem tett semmit, ami miatt megutálhatná, utálatát, letagadását kifejezni iránta. Hogy, te számomra már nem létezel, pedig elvileg egykor, amíg együtt voltak, az idő alatt nem csak ,hogy jól megismerte, de elvileg fontos is volt a számára, sokat jelentett neki.
2014. márc. 26. 20:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha kitörölsz vagy nem jelölsz be valakit az mióta jelenti azt, hogy "nem ismered"...? Inkább te gondolkodsz kicsit gyerekesen. A kérdező nem akarja letagadni, hogy ismeri az exét...
2014. márc. 26. 20:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkoo ne törölje ki!!:D Vágom,hogy mi a gondja szegénynek, de hát most érted na, ezzel meg talán meg is lehet bántani a másikat, h mintha cart se érne neki :/ Nem vágod, mit akarok; miért akarna az exének fájdalmat okozni, bár, az is jogos, hogy magának miért, de hát most, ha szerelme volt, akkor minek törölné ki? Mert am, mi van, ha pl barátként még szereti(k egymást), és akkor ha valami segítséget akarna kérni, pl tudja, h ennek a megjavításában pro, azt fogja látni a kérdező párja ,hogy őhozzá már nem fordulhat. Szóval szerintem, ha jelentett neki valamit, akkor nem kéne kitörölnie.
2014. márc. 26. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!