Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó vagyok, ha törlöm az exemet facebook ismerőseim közül?
Figyelt kérdés
Rossz hangulatom lesz, ha látom. Még kicsit friss a dolog, lehet hogy könnyebb is lenne nekem ezután. Haragban nem váltunk el, csak én vagyok csalódott.2014. márc. 26. 15:02
1/23 anonim válasza:
Te dolgod, most mi lesz akkor, ha letörlöd?
2/23 anonim válasza:
attól függ miért csalódtál? nálam ott van néhány ex és nem zavarnak. ha még zavar, akkor érzel iránta vmit, de nem csalódottságot!
3/23 A kérdező kommentje:
Nekem lenne könnyebb túllépni rajta. Így csak azt figyelem, hogy mit csinál...
2014. márc. 26. 15:06
4/23 anonim válasza:
de miért figyeled? mennyi idősek vagytok? te vagy a nő vagy a férfi?
5/23 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, 21, ő 25. Én már ragaszkodtam hozzá... És fura most így, hogy nincs semmi, vége. :(
2014. márc. 26. 15:09
6/23 A kérdező kommentje:
Azért szakított, mert a jövőben más terveink vannak... Nem is harag, megcsalás volt az indok, jól éreztük egymást magunkkal erre vége... Jött neki melóajánlat, máshol íyg lehet h elutazik...
2014. márc. 26. 15:10
7/23 A kérdező kommentje:
Elköltözni... nagyon beleélte magát, az a baj...
2014. márc. 26. 15:11
8/23 anonim válasza:
de tartjátok a kapcsolatot? szerintem egyszerűbb lenne ha letiltanád a frissítéseit, és nem látnád. vagy beraknád a korlátozottak listájába. ha ott is nézegeted, töröld ki. vagy ne legyél sokat fb-n.
9/23 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha nem akarod, hogy ott legyen, töröld le, ennyi.
10/23 anonim válasza:
Szerintem nem bunkóság. Szakítottatok és ha úgy érzed ez segít egy kicsit is túllépni rajta akkor tedd meg. Tudni fogja hogy nem haragból törlöd, meg különben sem már az ő dolga. Jelentéktelennek tűnik, de ez is egy lépés afelé hogy újra kezedbe vedd az életed irányítását. Amúgy fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!