Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok, ha törlöm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok, ha törlöm az exemet facebook ismerőseim közül?

Figyelt kérdés
Rossz hangulatom lesz, ha látom. Még kicsit friss a dolog, lehet hogy könnyebb is lenne nekem ezután. Haragban nem váltunk el, csak én vagyok csalódott.

#ex #törlés #szakítás #olvasod ezt is?
2014. márc. 26. 15:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
nem bunkó lennél hanem gyerekes.
2014. márc. 26. 15:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha igen, akkor minden exem bunkó volt.
2014. márc. 26. 15:32
 13/23 slam válasza:
100%

A mi esetünk hasonló volt csak fordított felállással. Én anno felhívtam és elmondtam neki, hogy miért törlöm. Megértette.

Nekem sokat segített, hogy nem láttam fb-n, nem bukkant fel folyton a képe amikor bejelentkezett skype-ra...

2014. márc. 26. 15:35
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
"nem bunkó lennél hanem gyerekes." ezzel egyet tudok érteni
2014. márc. 26. 15:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Gyerekes lennék ezzel? De ha egyszer így könnyebb, jobb lenne nekem?
2014. márc. 26. 18:25
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Jó, hát várjál, de azért letagadnád, hogy ismered, és olyan lesz neki is meg mások szemében is, mintha meggyűlölted volna. Kitörölni meg olyan embert, akit ismerünk, meg még sokat is jelent/ jelentett neked... Hát érted, na!!:)
2014. márc. 26. 18:30
 17/23 anonim ***** válasza:
*szóval lehet,hogy nagyon megbántanád vele, de ha nem voltak ilyen megcsalások, meg nem ártott neked, akkor te miért akarnál neki ezzel fájdalmat okozni? Akkor, ha már mindenképp ki akarod törölni, és úgy csinálni, mintha soha nem is jelentett volna neked semmit, letagadni, megtagadni őt, meg hogy vele jártál, akkor csináld úgy, mint valaki írta, hogy előbb fölhívod előtte.
2014. márc. 26. 18:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy neked jobb lenne, akkor töröld le! Nem hiszem, hogy gyerekesnek lenne mondható ez a dolog. Anno én is letöröltem az exemet. Sokkal könnyebb volt így lerendezni magamban a dolgokat. Addig, ameddig ismerősök voltunk folyton az adatlapját bújtam, azt figyeltem mikor van változás, lestem minden pillanatot a neten, mert nem tudtam beletörődni, hogy különmentünk. Elhatároztam egyik nap, hogy ez így nem állapot és letiltottam, hogy abszolút még rá se tudjak keresni és üzenetet se tudjak vele váltani. Onnantól kezdve körülbelül kellett 1 hónap, mire teljesen elfelejtettem és kivertem a fejemből és ezután egyre könnyebb és könnyebb volt. Azt tedd, ami neked jól esik! Külön vagytok, ne az ő véleménye vagy más véleménye számítson.
2014. márc. 26. 18:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem össz-vissz 2 ismerősöm van Facebook-on, és nyilván ennél azért több embert ismerek az életben. A barátommal sem vagyunk ismerősök a közösségi oldalon. (Ő nem tesz ki soha semmit, beszélgetni meg máshol szoktunk.) Akkor én már extra bunkó / gyerekes lehetek... Csak mert nem vagyok kíváncsi senki ottani majomkodására, attól még mert úgymond "ismerősök" vagyunk...

2014. márc. 26. 20:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Na, jól van, arra gondoltam, azért értettem egyet a gyerekessel, mert gyerekek csinálnak ilyet, hogyha megorrolnak egy ismerősükre, nem ismerik el, hogy ismerik. Vagy akit "gáznak" tartanak, azt sem ismerik, de ha egyszer már be lett jelölve, és utána mégis azt mondani, hogy nem ismeri, annak ellenére, hogy igen...
2014. márc. 26. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!