Ki a fene ez a Hódi Pamela meg a Berki Krisztián? Tele van velük a facebook üzenőfalam, annak révén, hogy az ismerőseim sorra kedvelik őket, pláne a kisgyerekes anyukák.
Berki Krisztián volt Fradi kapus, majd Fradi vezér, a polgárpukkasztó stílusáról lett híres, voltak körülötte botrányok, rendőrségi ügyek, emiatt többször szerepelt a médiában. Sztárceleb lett, több ismert sztárocskával került kapcsolatba. Végül Hódi Pamela modellel, akitől a gyereke is született. Együtt szerepelnek az Édesélet c. valóságshow-ba, onnantól ismeri már az "egész világ".
Többet én sem tudok róluk, ezt én is csak hallomásból, mert tényleg a csapból is ők folynak, nem kell ahhoz nézni őket.
En mar ott tartok,hogy azt fontolgatom,hogy letiltom azokat az ismeroseimet facebookon,akik ennek a sotet parasztnak es a hulye,agyhalott Pamikajanak a kepeit osztogatjak meg,mert iszonyu idegesito,hogy felmegyek a facebook-ra es 100 bejegyzesbol 20 roluk szol...Hol vannak az ertelmes emberek? Amikoe ezek a senkihazi celebek igy elnek,mint a kiralyok,elgondolkodom a mai tarsadalmon. Nem ertem,hogy ket ilyen senki hogy lehet sztar,komolyan...Ez az orszag szegyene. Aki meg a rajongojuk,annak csak gratulalni tudok a magas IQ szintjehez...
Egyebkent a kis Pamelacskaval ugyanott szultunk 2 het kulonbseggel (Istennek hala,hogy nem egyszerre) es nem irom le,hogy az osszes korhazi dolgozo (tobbsegeben ugye ertelmes ember) milyen velemennyel volt roluk...Szerintem a csapbol is a pezsgo folyt,mikor hazamentek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!