Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány gonosz és kegyetlen?
Figyelt kérdés
külsőre jól néz ki2014. márc. 24. 21:29
41/88 LeftBehind válasza:
Ez minden? Valami durvábbra számítottam.
42/88 anonim válasza:
Miből gondolod hogy gyűlölnek a szüleid?
43/88 A kérdező kommentje:
onnan hogy megmondták semmibe vesznek kitagadtak meg nem vesznek észre az utcán elfordulnak tőlem ilyenek
2014. márc. 24. 22:13
44/88 anonim válasza:
Ebben mi a gonoszság? A pedofilokat én is ölném tonnaszámra. Jajj figyelj, akit mindenki eldob, abban persze hogy gyűlik a harag, az agresszió, és ki kell tölteni valakin. Ha tényleg ezek az alapdolgok, akkor azért érthető, hogy gonosz vagy. Én egy összetört lánykát látok, akinek sz@r élete van, és nem tud mit csinálni, máson tölti ki a dühét. Ha az életed megjavul nem leszel ilyen gonosz, de ahhoz hogy megjavuljon nem szabad gonosznak lenni.:) És ne tegyél ki ilyen kérdést, főleg úgy, hogy nem látjuk a hátterét, mert csak bántást kapsz.:) 20/f
45/88 anonim válasza:
Jó de nyilván ennek is van oka,gondolom nem ok nélkül tagadtak ki.
46/88 A kérdező kommentje:
és 8 éven keresztül kaptam a heti sokszor napi verést
2014. márc. 24. 22:15
47/88 anonim válasza:
Mondjuk itt adja magát a kérdés, hogy tettél e valamit amiért, gyűlölnek, kitagadnak...?
49/88 A kérdező kommentje:
a bántás nem érint meg.. mára nagyon erős vagyok lelkileg több mint 4500-as attack powerem van. viccen kívül nem érint meg sok minden holmi beszólások végképp de valahogy azt érzem aki beszól és bántani szeretne annak bűnhődnie kell
2014. márc. 24. 22:17
50/88 A kérdező kommentje:
kitagadtak mert biszex vagyok
vagyis csak anyám mert apámmal akkor már 10 éve el voltak válva
2014. márc. 24. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!