Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány gonosz és kegyetlen?
Figyelt kérdés
külsőre jól néz ki2014. márc. 24. 21:29
21/88 A kérdező kommentje:
kit érdekel ha utálnak most őszintén ?
én alakítom a sorsom részben nem akartam ilyen lenni de így jött össze..
2014. márc. 24. 21:44
22/88 anonim válasza:
Komolyan linkeljetek már valamit tőle!
23/88 anonim válasza:
És miben merül ki a gonoszságod kedves Lilla?
24/88 A kérdező kommentje:
érzéketlenség,nem tudok bármiféle empátiát érezni random emberek iránt,aki úgy gondolom hogy megérdemli megbüntetném szívem szerint. aki engem bánt legszívesebben vagyis minden erőmmel azon vagyok hogy összetörjem cserébe. ezek nem túl erényes tulajdonságok..
2014. márc. 24. 21:49
25/88 anonim válasza:
Hát nekem mindegy. Legalább nem ismerjük élőben egymást. Ez is valami.:DD
26/88 A kérdező kommentje:
azt te honnan tudod :D?
2014. márc. 24. 21:52
27/88 anonim válasza:
Mert 23 éves Lillát nem ismerek. Csak 19, és 21 évest.:DD
28/88 A kérdező kommentje:
23 nem biztos hogy az életévem száma :-o lehet csak szerencseszám
2014. márc. 24. 21:55
30/88 anonim válasza:
Hát egyik Lilla egy aranyos csaj, a 19 éves. A másik nem a legrendesebb.:DD Talán utóbbi vagy? Vagy kívül aranyos vagy, belül gonosz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!