Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány gonosz és kegyetlen?
Figyelt kérdés
külsőre jól néz ki2014. márc. 24. 21:29
31/88 A kérdező kommentje:
joggal állíthatom ha elmondanék valakinek mindent akkor undorító embernek tartana
2014. márc. 24. 21:58
32/88 anonim válasza:
Hát így is annak tartunk nem oszt nem szoroz.:DD Írd le privátba, és eldöntöm. Vagy itt.
33/88 anonim válasza:
Küld el privátban ami a lelkedet (vagy annak a helyét nyomja) és meglátjuk.
34/88 A kérdező kommentje:
dehogy írom :D
2014. márc. 24. 22:00
35/88 A kérdező kommentje:
nagyon hosszú sztori
2014. márc. 24. 22:00
37/88 anonim válasza:
Írd le privátban hogy mi a baj.
38/88 anonim válasza:
Most írta, hogy nem fogja mert hosszú.
39/88 anonim válasza:
Hát mindegy. A lényeg, hogy te bajod, ha ilyen vagy. Barátod nem hiszem lesz, ha megismer, férjed főleg. Max ha kihasználod, és hazudsz neki. Változtatni lehet. Talán. A lényeg, hogy nekünk nem baj. Ilyenek is vannak közöttünk, hát istenem el kell fogadni.:D
40/88 A kérdező kommentje:
1. anyám gyűlöl
2. apám gyűlöl
3. nem érzem hogy akárki is szeretne
4. mindenki eldobott eddig barátok is "párok is"
5. nagyon sokszor akartam öngyilkos lenni csak béna voltam hozzá
6. számtalanszor kellet feldolgoznom az ebből fakadó utólagos lelki fájdalmat
7. egyedül élek mert magányos vagyok
8. rengetegen bántottak még akkor is ha egy időbe jó akartam lenni mert boldoggá tett ha mást azzá tehetek
9. már ha valaki bánt azt legszívesebben megaláznám összetörném lelkileg
10, ha valaki aki szerintem rászolgál pl egy pedofil azt nyugodt szívvel ölném meg
tömören
2014. márc. 24. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!