Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki egyedül marad?
Igen. De ne ess át a ló túloldalára mint anyám. Várja a szőke herceget, közben pedig ő sem egy királylány.
45 éves és úgy néz ki egyedül hal meg. Ha olyan sokáig él az ember társ nélkül holott vágyakozik rá, abba belekattan.
Vannak az embernek az életében krízises időszakok.
Vannak akik feladják, vannak akik belefáradnak.
De nagyon sokan menekülnek, elbújnak, megfutamodnak. Ami valahol gyengeségre utal.
Persze van akinek megvan az oka is rá.
Van akinek megoldás az egyedüllét mert elgondolkodik kicsit, végiggondolja az életét, és rájön h mit kéne tennie.
De van aki sokkal mélyebbre süllyed mint amilyen szinten akkor van, és minél tovább tart ezaz állapot annál nehezebb lesz kimásznia belőle. Mert egyre mélyebb lesz a gödör. És ez történik a legtöbb esetben, nem az első.
Azért egy középkorúnak másabb a pártalálás, mint egy huszonévesnek.
Igen, lehet jobb is, rosszabb is, bár nem hiszem, hogy ez annak a függvénye, hogy van-e kapcsolatom. A kapcsolatok minősége egyre romlott az utóbbi időben, ezért jutottam idáig. A kapcsolatokkal én is romlok?
isten ments, nem lefikázni akartam én őt, remélem nem annak tűnt.
Csak érdekes válaszokat ad mint amiket szoktak adni. Habár ritkán látom.
szóval bocsi ha rosszúl vetted.
Hát ha valaki egyedül marad, annak közvetlen következménye az egyedüllét. Ez nem választás kérdése. :)
Komolyra fordítva a szót, én sosem értettem azokat akik azért vannak valakivel hogy ne legyenek egyedül. Azóta nem hogy kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!