Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna hogy így nézek ki?
Szerintetek érdemes próbálkoznom így topcsufin ? ( ne írj túl sértőt , köszi ^^ )
Kép
Akkor elismétlem , hogy a kép az összkép miatt van , mert átlagban ( ruhában ) azt írták " ez semmit nem mutat " sokszor mondják , hogy ciki a hasam ( .. nem húztam be amúgy , úgy néz ki ha fekszek ) sokan gúnyolnak , hogy labilis vagyok és tudom hogy még sokat kell fogynom , ezt nem kell megkérdeznem azért ezt a kategóriát választottam ..
Valóban vannak problémáim magammal ( még ha a világban másoknak több okuk is van a szenvedésre )nekem is fáj , hogy ha durván fogalmazol , a többiek normálisan írtak kritikát.
A szobámról pedig , én nem vagyok igénytelen.. akkor renováltam , a kép úgy pár napja készült , azóta már berendezkedtem ..
A többieknek köszönöm a kritikákat , és azoknak is akik kedveseket írtak ( örülök , hogy van aki értelmezte a ne írj túl sértőt ) :)

mi a jó istent akarsz te még fogyni?
korházba kéne vinni annyira alul vagy táplálva.

16# Vagyok. Neked miért kellene még fogynod?! Abszolút semmi probléma az alakoddal, sőt... Ne akarj változtatni a mostani formádon, nekem ez tetszik és biztosan nem vagyok ezzel egyedül. Mondhat bárki bármit, vagy indulat, vagy irigység van a szavai mögött amúgy is. Én pártatlanul mondom, hogy most így jó ahogy vagy, talán még picit ehetnél de nem erőltetem, Rád bízom, a Te tested, Te döntesz. Ha a külvilág miatt vagy bárki más miatt akarsz fogyni akkor meg csak annyit mondok, hogy nem éri meg. Más miatt ne tedd tönkre magad. Egyáltalán nem éri meg.
U.i: Aki kapásból a szobádat pillantja meg és említi a tested helyett, az egyszerűen buz|. Még egyszer puszi mindenedre :D :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!