Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavarna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna hogy így nézek ki?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes próbálkoznom így topcsufin ? ( ne írj túl sértőt , köszi ^^ )

Kép

[link]

2014. márc. 21. 00:48
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Akkor elismétlem , hogy a kép az összkép miatt van , mert átlagban ( ruhában ) azt írták " ez semmit nem mutat " sokszor mondják , hogy ciki a hasam ( .. nem húztam be amúgy , úgy néz ki ha fekszek ) sokan gúnyolnak , hogy labilis vagyok és tudom hogy még sokat kell fogynom , ezt nem kell megkérdeznem azért ezt a kategóriát választottam ..

Valóban vannak problémáim magammal ( még ha a világban másoknak több okuk is van a szenvedésre )nekem is fáj , hogy ha durván fogalmazol , a többiek normálisan írtak kritikát.

A szobámról pedig , én nem vagyok igénytelen.. akkor renováltam , a kép úgy pár napja készült , azóta már berendezkedtem ..

A többieknek köszönöm a kritikákat , és azoknak is akik kedveseket írtak ( örülök , hogy van aki értelmezte a ne írj túl sértőt ) :)

2014. márc. 21. 13:50
 32/38 anonim ***** válasza:
nem zavarna de ez egy átlagos női test
2014. márc. 22. 15:06
 33/38 anonim ***** válasza:

mi a jó istent akarsz te még fogyni?

korházba kéne vinni annyira alul vagy táplálva.

2014. márc. 22. 16:40
 34/38 anonim ***** válasza:
54%

16# Vagyok. Neked miért kellene még fogynod?! Abszolút semmi probléma az alakoddal, sőt... Ne akarj változtatni a mostani formádon, nekem ez tetszik és biztosan nem vagyok ezzel egyedül. Mondhat bárki bármit, vagy indulat, vagy irigység van a szavai mögött amúgy is. Én pártatlanul mondom, hogy most így jó ahogy vagy, talán még picit ehetnél de nem erőltetem, Rád bízom, a Te tested, Te döntesz. Ha a külvilág miatt vagy bárki más miatt akarsz fogyni akkor meg csak annyit mondok, hogy nem éri meg. Más miatt ne tedd tönkre magad. Egyáltalán nem éri meg.

U.i: Aki kapásból a szobádat pillantja meg és említi a tested helyett, az egyszerűen buz|. Még egyszer puszi mindenedre :D :P

2014. márc. 23. 02:29
 35/38 anonim ***** válasza:
en irtam h majdnem olyan alakom van mint neked...nekem nem ennyire all ki bordam de meg hizni akarok O.o csak melle feszesiteni is. meg en is sovany vagyok nem hogy te O.o
2014. márc. 23. 11:50
 36/38 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem is először a hosszú hajad tűnt fel. :) Leszámítva a csíkokat, szép bőröd van, szolira nincsen szükséged. Talán egy 5-10 kilót feltornázhatnál. A testalkatod alapján potenciális tartós kapcsolat lehetsz. És külön elismerésem a bátorságod miatt (még arc nélkül is).
2014. márc. 24. 01:50
 37/38 anonim ***** válasza:
Minek rakod ki a pucér tested ha nem bírod a sértő kritikát? Kedves emberekre futottál, de amúgy nem valami szép tested van. (na jó, nem tehetsz róla) De az a cirkusz a képen, meg az öltözködésed... :/
2014. júl. 8. 00:00
 38/38 anonim ***** válasza:
a csikoknal nincs baj a szineddel se de kondizhatnál egy fél évet mondjuk főleg a fenekedre hasaddal nincs baj
2014. júl. 8. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!