Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavarna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna hogy így nézek ki?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes próbálkoznom így topcsufin ? ( ne írj túl sértőt , köszi ^^ )

Kép

[link]

2014. márc. 21. 00:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Kicsit sovány vagy, de egyáltalán nem csúnya! :) Sőt! :)
2014. márc. 21. 06:59
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy topcsufi, és nem vagy túl sovány. Ha valaki kidülleszti a mellkasát és behúzza a hasát, annak is így kilátszik a bordája. A striákkal nincs baj, egy normális férfit azok nem zavarnak, meg egy kis napozással javítható. Lábam, fenékre pedig edzzél. Guggolás, kitörés, meg ilyenek, de amúgy azzal sincs gond.

Ami kevésbé tetszett, hogy rendetlen vagy. Kegközelebb ha fotózod magad szedd fel a földről azokat a cuccokat és ne zokniban fotózd a lábad.

Nem volt még barátod amúgy?

2014. márc. 21. 07:28
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. márc. 21. 09:10
 24/38 anonim ***** válasza:

Nekem olyan érzésem van, mintha nagyon beszívnád a hasadat. Talán szerencsésebb lett volna álló helyzetből, ugyanilyen szögből fényképezni. Amúgy se a csíkkal se semmivel nem látok problémát. Szép hosszú hajad lehet. :)

A lábad is aranyos. Nincs okod aggódni az én véleményem szerint, de ahogy itt olvasom mások szerint se.

2014. márc. 21. 09:20
 25/38 anonim ***** válasza:
21%
Persze, érdemes. Erre én is simán ki tudnám verni.
2014. márc. 21. 09:28
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Engem csak a kosz és a rendetlenség zavar.
2014. márc. 21. 09:46
 27/38 anonim ***** válasza:
szerintem ne félj, majdnem ugyan úgy nézek ki mint te, csak bordám picit (téll minimálisan) laposabb meg nincs a csík,helyette minimálisan felemás mellem, ugyanúgy 19 éves vagyok, 160 cm 50kg és sok "rajongóm" van, ha jól érzed magad a bőrödben akkor loholni fognak utánad :)
2014. márc. 21. 09:52
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Te normális vagy? Ilyenkor mit érzel, hogy így, ilyen formában kipakolod magad a netre? Jézus... remélem ezt látja anyád.
2014. márc. 21. 11:23
 29/38 anonim ***** válasza:
39%
En tuti megismernelek de te biztos hogy nem mert mar lattam a cickoidat :d
2014. márc. 21. 12:43
 30/38 anonim ***** válasza:

azt hiszem hogy:

a kérdés rossz kategóriában van.

a kérdezőnek pszihómókusra van szüksége.

És egyetértek az előzővel.

"Keress kérdéseket hasonló témában: kövér" - sovány maximum, ha fogyni akarsz sürgőssen keres fel valakit, neked hizókura kell.

19/f

2014. márc. 21. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!