Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavarna, ha a párotok vegetáriánus lenne?
az ilyen lányok vmilyen szinten azért megpróbálnak rászoktatni a vega kajára, legalábbis az egészséges életmód nevében, folyton saláta stb.
ha a csaj csinál kaját, túl sok választásod nincs, lévén a húst nem bírja, tehát hosszú távon, v megtanulsz főzni (és mindketten mást főztök, ennek értelme nem túl sok) v engedsz. azért van előnye is, h ha eddig húst ettél hússal, akkor néha ezután egészségeset is kajálsz, hátránya h soha nem enni húst szintén egészségtelen. ráadásul a magyar konyha alapvetően a húsra épül, tehát a "finom" kaják 75-80%-árol le kell mondani.
sztem amúgy egy baromság az egész, nekem főképp a csaj tudatlansága lenne nagyon nagy hátrány egy kapcsolatban.
Jah, erre a válasz legtöbbször az, hogy a kajám felfalja az ő kajáját...
ucsóvoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!