Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna hogy így nézek ki?
Szerintetek érdemes próbálkoznom így topcsufin ? ( ne írj túl sértőt , köszi ^^ )
Kép
*11-es mit trollkodsz már?xDD http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Itt is trollkodtál.
szerintem nincs benne kivetnivaló.
Én is 19 éves vagyok, szóval legalább egy korodbeli véleményét is megkaptad.
Csak mondjuk nekem az nem annyira jön be hogy:
- kilátszik a melled a képen.
Nemtudom miért vagy ilyen sovány, vagy csak a csikokra gondoltál, de utóbbi nem zavar, előbbin meg lehet változtatni.
Pl. nekem is volt egy barátnőm aki 45 kiló volt (mondjuk alacsony is volt, de akkor is) és hát a randink felét kajáldában töltöttük, aminek következtében szerzett pár kilót.
Tetszik amit látok, de lehet rosszabb állapotban is a tested, engem hidegen hagyna. Amúgy meg nagyon is szép. Engem megfogtál. :) puszi a fenekedre (is) :D
23/F
Engem abszolut nem zavarna . Az elso amit latok ugyis egy osszkep ruhaban , az elso benyomast ugyis a legelso pillantas,gesztus teszi ,ezek alapjan el tudnak donteni,hogy meg akarok-e ismerkedni Veled . Amikor a tested ilyen fedetlenul lathatnam,akkora mar valoszinuleg olyan szerelmes lennek ,hogy dseppet sem erdekelne ..es megjegyzem ez a mostani allapotom szerint sem tunik nagy problemanak.
Fel a fejjel , emiatt csak valami ostoba pasinak nem kellenel,aki meg aem erdemli a figyelmedet !
"Aggódni mindig kell , főleg ha hosszabb távon tervezel mondjuk így élni xD"
ha ilyen laza és humoros vagy az se érdekel ha 3 füled van
a lábaid nagyon odavágnak de főleg a mögötte lévő kupi :D
nem vagy topcsufi ne aggódj
semmi baj nincs veled senki sem tökéletes hidd el
akiről azt hiszed az szenved a legtöbb komplexusba :D
miért is baj hogy látszik a melle?
Ha nem tetszik el lehet tolni a biciklit!
Kérdező egy gáz van veled:19 évesen úgy szlengezel mint egy 14 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!