Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavarna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna hogy így nézek ki?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes próbálkoznom így topcsufin ? ( ne írj túl sértőt , köszi ^^ )

Kép

[link]

2014. márc. 21. 00:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
17%
Úr isten, te nagyon igénytelen vagy. Csinálhatnál egy kicsit ízlésesebb képet is. Vagy legalább takarítsd ki azt az ócska padlószőnyeget.. Meg a coop-os szatyrot is eldobhatnád. A többiről inkább nem mondok semmit.
2014. márc. 21. 01:17
 12/38 anonim ***** válasza:

*11-es mit trollkodsz már?xDD http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Itt is trollkodtál.

2014. márc. 21. 01:18
 13/38 anonim ***** válasza:
Neked is furcsa fogalmaid vannak az igénytelenségről, #12.
2014. márc. 21. 01:20
 14/38 anonim ***** válasza:

szerintem nincs benne kivetnivaló.

Én is 19 éves vagyok, szóval legalább egy korodbeli véleményét is megkaptad.

Csak mondjuk nekem az nem annyira jön be hogy:

- kilátszik a melled a képen.

Nemtudom miért vagy ilyen sovány, vagy csak a csikokra gondoltál, de utóbbi nem zavar, előbbin meg lehet változtatni.

Pl. nekem is volt egy barátnőm aki 45 kiló volt (mondjuk alacsony is volt, de akkor is) és hát a randink felét kajáldában töltöttük, aminek következtében szerzett pár kilót.

2014. márc. 21. 01:21
 15/38 A kérdező kommentje:
Nem szívesen játszok magamutogatóst ,egyszerűen ez az összkép amiről érdekelt a véleményetek :)
2014. márc. 21. 01:30
 16/38 anonim ***** válasza:
53%

Tetszik amit látok, de lehet rosszabb állapotban is a tested, engem hidegen hagyna. Amúgy meg nagyon is szép. Engem megfogtál. :) puszi a fenekedre (is) :D

23/F

2014. márc. 21. 01:38
 17/38 anonim ***** válasza:

Engem abszolut nem zavarna . Az elso amit latok ugyis egy osszkep ruhaban , az elso benyomast ugyis a legelso pillantas,gesztus teszi ,ezek alapjan el tudnak donteni,hogy meg akarok-e ismerkedni Veled . Amikor a tested ilyen fedetlenul lathatnam,akkora mar valoszinuleg olyan szerelmes lennek ,hogy dseppet sem erdekelne ..es megjegyzem ez a mostani allapotom szerint sem tunik nagy problemanak.

Fel a fejjel , emiatt csak valami ostoba pasinak nem kellenel,aki meg aem erdemli a figyelmedet !

2014. márc. 21. 03:21
 18/38 anonim ***** válasza:
ezzel szerintem csak annyi a baj hogy túl vékony vagy.. de azon kívül nem hinném hogy más baj lenne
2014. márc. 21. 05:23
 19/38 anonim ***** válasza:

"Aggódni mindig kell , főleg ha hosszabb távon tervezel mondjuk így élni xD"

ha ilyen laza és humoros vagy az se érdekel ha 3 füled van

a lábaid nagyon odavágnak de főleg a mögötte lévő kupi :D

nem vagy topcsufi ne aggódj

semmi baj nincs veled senki sem tökéletes hidd el

akiről azt hiszed az szenved a legtöbb komplexusba :D

2014. márc. 21. 05:46
 20/38 anonim ***** válasza:

miért is baj hogy látszik a melle?

Ha nem tetszik el lehet tolni a biciklit!

Kérdező egy gáz van veled:19 évesen úgy szlengezel mint egy 14 éves.

2014. márc. 21. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!