Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékelik túl az emberek a szerelmet?
köszi.
És azért te se add fel mert rossz tapasztalatok nélkül sose fogod értékelni ha rátalálsz az igazira
Egyszer úgyis megkapod, amit akarsz, ebben egészen biztos vagyok.
Magamban már nem vagyok olyan biztos, de bármit hoz az élet, nem leszek hálátlan.
Nem tudom konkrétan kiben csalódtál vagy kikben hogy mi fáj ennyire de azt biztosan hogy te is ember vagy neked is ugyan annyi az értéked mint bárki másnak ha nem vagy szép ugyan valakinek pont te vagy az ideálja mellesleg olykor a belső tulajdonságok is elegek ahoz hogy összejöjj valakivel
a belső ugyanannyira számít mint a külső és külsőre úgy nézel ki ahogy senki sem választhatja meg hogy nézzen ki arcra testre méretekre a valóság az hogy olyan vagy amlyiennek születtél amilyennek lenned kell
ha elfogadod magadat úgy ahogy vagy és nemérdekel mások véleménye igenis szépnek érzed magad biztosan másképp néznek majd rád az emberek és hamarabb megtalálod az igazit
Elég régóta foglalkoztatja az embereket ez a téma:
A halál és a szerelem elől senki sem menekülhet. /Nec mortem effugere quisquam nec amorem potest./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!