Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért értékelik túl az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értékelik túl az emberek a szerelmet?

Figyelt kérdés
Ez is csak egy érzés, és valljuk be, nem mindig kellemes.

2014. márc. 19. 23:03
1 2 3 4 5 6
 11/52 Noydra ***** válasza:

Én nem hiszem, tudom, hisz benne élek.

Sajnálom azokat, akik még nem éltek át ilyet, azokat meg szánom, akik nem hiszik el, hogy létezik...

2014. márc. 19. 23:17
 12/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szánalomból nem kérek,csak a vélemények érdekeltek, de ezek szerint mindenki vak.
2014. márc. 19. 23:23
 13/52 A kérdező kommentje:
A tudatlanság persze nem rossz, kár hogy nekem az nem megy.
2014. márc. 19. 23:24
 14/52 anonim ***** válasza:

Tudományos magyarázata is van:

Szendi Gábor: A szerelem csak egy baleset?

[link]

2014. márc. 19. 23:25
 15/52 LeftBehind ***** válasza:
100%
Hát ha abból indulok ki, hogy a viszonzatlan szerelem a leggyötrőbb, legkegyetlenebb érzés amit valaha tapasztaltam, akkor a viszonzott szerelem maga lehet a Mennyország.
2014. márc. 19. 23:25
 16/52 anonim ***** válasza:
A szerelem mindig fájdalmas, nem? még a viszonzott szerelem is, szerintem. Mindig vannak nehézségek, féltékenység, összekapás, vagy amikor nem lehettek együtt egy ideig és már csak rajta jár az eszed... szóval olyan, hogy csak jó, megállás nélkül szerintem sem létezik. De azért összességében szerintem is jó érzés. Meg aztán intenzív, amolyan keserédes. :D
2014. márc. 19. 23:26
 17/52 Noydra ***** válasza:
Jajj egyem a szívedet ki bántott meg? :D
2014. márc. 19. 23:27
 18/52 anonim ***** válasza:
Mert álomvilágban élnek.
2014. márc. 19. 23:27
 19/52 anonim ***** válasza:

De ha nem lennének rossz pillanatok, akkor nem is értékelnénk a jókat.. Tudod.. békülős szex ;)

Valamint elég uncsi lehet egy kapcsolat ha végig minden happy és boldogság, ebbe beleun az ember.

2014. márc. 19. 23:37
 20/52 A kérdező kommentje:

Nem az a fajta vagyok, akinek összetörik a szívét, aztán meg otthon sírdogál.

Egyszerűen, nem értem, miért kell túlreagálni egy "jó, de múló érzést. Hogy megbántottak-e? Kit nem.

Csak annyi lelki beteg hülye lesz, emiatt. Szerelmesnek KELL lenni, össze KELL házasodni, párban KELL élni, nem jó egyedül, mert akkor egyedül fogsz meghalni. Jaj, és akkor mi lesz? Miért kell ezt erőltetni?

2014. márc. 19. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!