Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért értékelik túl az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értékelik túl az emberek a szerelmet?

Figyelt kérdés
Ez is csak egy érzés, és valljuk be, nem mindig kellemes.

2014. márc. 19. 23:03
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Nekem is lenne egy ártatlan kérdésem mivel bántottak meg téged olyannyira hogy úgy érezd nincs esély arra hogy az életben szerelmes legyél és boldog?

mindenkire rátalál az igazi de tenni is kell érte.

2014. márc. 20. 00:06
 32/52 Noydra ***** válasza:
Én örülnék neki a helyedben. Mert elgondolkoznék, hogy hátha mégis én tévedek :)
2014. márc. 20. 00:07
 33/52 anonim ***** válasza:
Lesz amikor másképp fogod látni, és akkor mondhatom, hogy én megmondtam, de ezt most nem fogod beismerni, sőt, tagadni fogod, hogy te soha nem hagyod magad szerelembe esni, de ez ellen nem tehetsz semmit. Ez csak úgy megtörténik, nem pedig egy döntés. De szurkolok neked a boldogsághoz.
2014. márc. 20. 00:07
 34/52 anonim ***** válasza:
28-as voltam... bocsi csak megjött...
2014. márc. 20. 00:09
 35/52 A kérdező kommentje:
Én örülök mások boldogságának, de a kedvetekért nem leszek naiv hülye gyerek!
2014. márc. 20. 00:11
 36/52 Noydra ***** válasza:

A te bajod, nem az enyém :)

Viszont nem én sírok itt, meg hülyegyerekezek azért, mert kiba.s.ztak velem.

Ezen gondolkoggyá'

2014. márc. 20. 00:15
 37/52 A kérdező kommentje:

A szerelem egy gyönyörű dolog, a legnemesebb érzés, és nem megvásárolható. Ez tény, csak sajnos ehhez két ember kell.

Soha nem leszek rátok féltékeny, de akkor is túl van reagálva.

2014. márc. 20. 00:20
 38/52 Noydra ***** válasza:

Elég gyorsan változik az álláspontod folyamatosan. Igen 2 ember kell hozzá.

De ez mitől olyan hihetetlen, hogy összejön?

2014. márc. 20. 00:27
 39/52 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező!

Ilyen könnyen feladod? Azt gondolod csak mert neked ilyen téren gondjaid vannak attól még nem jöhet össze?

hát figyelj csak nem csak a te életed nehéz ha elmesélném az enyémet ami azért elég hosszú történet igen csak nagyot néznél.

Ennek tetejébe majdnem mindennap hallgathatom a barátaim panaszát h nemsikerül becsajozniuk van amelyik facén ir rám de azt hogy nembirja tovább megöli magát mert a barátnője dobta és utánna le is tiltotta.

19 vagyok sosem volt csajom pedig mindíg arra vágytam.

Feladtam valaha? nem soha!

Próbálkozok? igen próbálkozok mindig ha van rá lehetőségem!

Őszintén bevallom egy nagy 0 vagyok de mégis tudom egyszer én is rátalálok az igazira.

hogy az mikor lesz? talán holnap, talán napok/hetek esetleg évek múlva

de amég élek remélek és nem adom fel

2014. márc. 20. 00:29
 40/52 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki szerencsés.
2014. márc. 20. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!