Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékelik túl az emberek a szerelmet?
Nekem is lenne egy ártatlan kérdésem mivel bántottak meg téged olyannyira hogy úgy érezd nincs esély arra hogy az életben szerelmes legyél és boldog?
mindenkire rátalál az igazi de tenni is kell érte.
A te bajod, nem az enyém :)
Viszont nem én sírok itt, meg hülyegyerekezek azért, mert kiba.s.ztak velem.
Ezen gondolkoggyá'
A szerelem egy gyönyörű dolog, a legnemesebb érzés, és nem megvásárolható. Ez tény, csak sajnos ehhez két ember kell.
Soha nem leszek rátok féltékeny, de akkor is túl van reagálva.
Elég gyorsan változik az álláspontod folyamatosan. Igen 2 ember kell hozzá.
De ez mitől olyan hihetetlen, hogy összejön?
Figyelj kérdező!
Ilyen könnyen feladod? Azt gondolod csak mert neked ilyen téren gondjaid vannak attól még nem jöhet össze?
hát figyelj csak nem csak a te életed nehéz ha elmesélném az enyémet ami azért elég hosszú történet igen csak nagyot néznél.
Ennek tetejébe majdnem mindennap hallgathatom a barátaim panaszát h nemsikerül becsajozniuk van amelyik facén ir rám de azt hogy nembirja tovább megöli magát mert a barátnője dobta és utánna le is tiltotta.
19 vagyok sosem volt csajom pedig mindíg arra vágytam.
Feladtam valaha? nem soha!
Próbálkozok? igen próbálkozok mindig ha van rá lehetőségem!
Őszintén bevallom egy nagy 0 vagyok de mégis tudom egyszer én is rátalálok az igazira.
hogy az mikor lesz? talán holnap, talán napok/hetek esetleg évek múlva
de amég élek remélek és nem adom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!