Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalom ami itt van?
Figyelt kérdés
Láttam itt a sok nőgyűlölő kérdést, és mindig megvédtem a nőket, bár jó pár ribizlit láttam már bulikba, de gondoltam a nők nagy része nem ilyen. De most nézem a gyakorit, az egyik lánynak másik pasi kell mert nagyobb a farka, még ha szereti is a barátját, a másik csak azért van együtt a pasijával mert ő fizeti a lakbért, hiába szereti a pasi ő csak kihasználja. Következő kérdésben felteszi egy csávó a farkát, és ilyen válaszok jöttek, hogy szívesen eléd térdelnék, stb. Jött egy csomó kérdés, hogy cigánypasi kell nekik. Ezt is rengetegszer írták. 14 éves lányok itt kérik, hogy vegyék el a szüzességüket, stb. Ez nagyon nem normális. Most lányok, ezek csak troll kérdések, vagy tényleg ilyen a mostani lányok nagy része? Mert akkor fölösleges kapcsolat is ennyi erővel, felszedni őket bulikba egyszer megdugni azt kész. Nincs értelme így az egésznek. Ismétlem nem vagyok nőgyűlölő de az ilyen kérdések azért felidegesítenek. Főleg most, hogy nincs barátnőm. Hiszen itt leírhatják a gondolatukat, de kimondani máshol nem fogják. Tényleg ilyen a gondolkodásmódotok? Mert ez elkeserítő. 20/f
...Soha... SOHA NE AZ OLDALBÓL INDULJ KI. Ez egy troll barlang, nem a valóság.
2014. márc. 19. 15:57
2/10 anonim válasza:
Ez az oldal nem reprezentatív ilyen kérdésben. Sok a ribizli persze, meg a troll itt. ez nem jelent semmit, rengeteg normális lány is van a világon, felesleges ezekből a kérdésekből/válaszokból bármilyen konzekvenciát is levonni
2014. márc. 19. 16:00
3/10 anonim válasza:
igen, ez az oldal egy csomópont, ami tönkre teszi az emberek látképét a valóságról és ezért van ilyen sok nőgyűlölő fiú itt. na meg ribi is.
ÉN MEGSZAVAZNÁM, HOGY TILTSÁK BE!!!
mert nagyon nem jó irányba vezeti az embereket ez az oldal.
2014. márc. 19. 16:02
4/10 anonim válasza:
"felteszi egy csávó a farkát, és ilyen válaszok jöttek, hogy szívesen eléd térdelnék"
Bármibe, hogy ezt férfi írta. Sok perverz férfi adja ki magát nőnek a neten, és úgy élvezkedik.
2014. márc. 19. 16:02
5/10 anonim válasza:
Örülök kedves Kérdező, hogy okos vagy, mert nem kezdtél általánosítgatásba. Ezt köszönöm. Nem az összes nő ilyen. Sokszor azt is megkérdőjelezem, a választ lány írta-e, nem egy trollkodó fiú?
Ide sokan szórakozni járnak, kamukérdések, provokáció, és kamuválaszok.
Sok a ribizli, az igaz, de vannak még rendes lányok. Mint ahogy remélem, rendes fiúk is.
2014. márc. 19. 16:03
6/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, hogy ezek nagy része trollkodás. Mert tudjuk, hogy vannak ilyen nők, nem kell velük foglalkozni, de remélem jóval kevesebb, mint ezen az oldalon. És azt megköszönném, hogy leírjátok, hogy fiúk vagytok, vagy lányok, ha válaszoltok.:)
2014. márc. 19. 16:05
7/10 anonim válasza:
És nő vagyok az lemaradt
2014. márc. 19. 16:16
8/10 anonim válasza:
#3 egyetértek, ez az oldal egy szenny.. én is beszüntetném.
2014. márc. 19. 17:00
9/10 anonim válasza:
3, és 8., miért jössztök ide?
2014. márc. 21. 09:22
10/10 PearlDiver válasza:
Valóban trollbarlang, bár van pár egészen értelmes ember is. Viszont vedd figyelembe, hogy nagyon sok normális ember felé sem néz a gyakorinak, szóval ne keseredj el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!