Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szánalmas vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal, és sajnos abba a hibába estem, hogy azután is kerestem.Mindig és sokszor.Egyszerűen eltűnt az önbecsülésem.Hogy süllyedhettem idáig?

2013. júl. 25. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A szerelmi bánat ami mardos sajnos legyőzi a tudatot ami egyébként tudja hogy hülyeség amit csinálsz. Ez van.
2013. júl. 25. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedűl, én is csináltam hasonlót...

Jó vége nem lett, csak tényleg az önbecsülés rovására ment az egész...

2013. júl. 25. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el komolyan edzeni és visszajön az önbecsülésed.
2013. júl. 25. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld elterelni a figyelmed, sportolj menj el kirándulni a barátnőiddel.
2013. júl. 25. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
legalább már felismerted, hogy baj van veled.
2013. júl. 25. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki követ el hülyeséget! Csak tanuljon belőle az ember! Lépj túl rajta, hiszen azért lett vége mert valami gond volt az egésszel. Majd lesz más! Fektesd az energiád valami olyanba, amitől jól érzed magad és semmi köze a volt barátodhoz!
2013. júl. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!