Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat a meztelenkedés? Hogyan élitek ki?
Az utóbbi évben nagyon megszerettem a mesztelenkedést. A szabadság érzése miatt is, továbbá izgató számomra, hogy bármikor feláll.. ráránthatok, vagy merev farokkal járkálhatok. Ha természetben vagyok, a minimális lebukás veszélye is izgató. Ti hogyan élitek ki ezt?
18/F
Valóban jó érzés is izgató is tud lenni.
Meztelen úszkálni a vízbe...
34/F
Én is nagyon élvezem, itthon is, és a szabadban is. Természetesen olyan helyen ahol sűrűn fordulnak elő emberek, nem szoktam, nem azért mert nem tetszene, hanem mert tudom hogy ez nem mindenkinek szimpatikus, és nem akarom hogy a nyakamra hívják a hatóságot közszeméremsértésért. :)
Szóval mint sok más hozzászóló, én is csak olyan helyeken ahol ritkán fordul elő ember, és ha igen, akkor nem zavar, sőt. Nézzen ha akar, de úgyse néz, az embereknek van egyfajta tartása, ha meztelen embert látnak, igyekeznek nem oda nézni.
Az egyetlen amit bánok hogy erre környezetemben senkit nem sikerült rávezetni, pedig próbálkoztam sokakkal. :)
24/F
Amúgy én nem azért szeretek mert bármikor ráránthatok, sőt, ritka hogy olyankor feláll, de ettől függetlenül izgalmas a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!