Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is izgat a meztelenked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is izgat a meztelenkedés? Hogyan élitek ki?

Figyelt kérdés

Az utóbbi évben nagyon megszerettem a mesztelenkedést. A szabadság érzése miatt is, továbbá izgató számomra, hogy bármikor feláll.. ráránthatok, vagy merev farokkal járkálhatok. Ha természetben vagyok, a minimális lebukás veszélye is izgató. Ti hogyan élitek ki ezt?

18/F

2014. márc. 15. 07:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Engem is izgat:-)
2014. márc. 15. 07:07
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Te kigyúrt vagy?
2014. márc. 15. 07:08
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Engem is nagyon izgat,bár én lány vagyok.
2014. márc. 15. 07:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta meztelenkedem itthon, a nyaralóban, a vízparton. Én jól érzem magam meztelenül. Nyaralónktól a vízpart kb. 3-400 méter, ezt nyáron ha ott vagyunk naponta többször is megteszem meztelenül.
2014. márc. 15. 09:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Valóban jó érzés is izgató is tud lenni.

Meztelen úszkálni a vízbe...

34/F

2014. márc. 16. 10:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül :D Ti hogyan élitek ki az izgalmakat? Milyen helyeken szoktatok meztelenkedni?
2014. márc. 16. 11:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Otthon szinte mindig meztelenül vagyunk, nyáron a nyaralóban is. Imádok meztelenül fürödni, nyáron a közeli vízpartra elég gyakran meztelenül megyek le, izgalmas lesétálni a partig nem tudhatod lesz ott valaki vagy útközben találkozol e valakivel, még akkor is ha nem egy forgalmas földút.
2014. márc. 16. 11:17
 8/16 A kérdező kommentje:
Izgalmas, ám kellemes lehet
2014. márc. 16. 11:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon élvezem, itthon is, és a szabadban is. Természetesen olyan helyen ahol sűrűn fordulnak elő emberek, nem szoktam, nem azért mert nem tetszene, hanem mert tudom hogy ez nem mindenkinek szimpatikus, és nem akarom hogy a nyakamra hívják a hatóságot közszeméremsértésért. :)

Szóval mint sok más hozzászóló, én is csak olyan helyeken ahol ritkán fordul elő ember, és ha igen, akkor nem zavar, sőt. Nézzen ha akar, de úgyse néz, az embereknek van egyfajta tartása, ha meztelen embert látnak, igyekeznek nem oda nézni.

Az egyetlen amit bánok hogy erre környezetemben senkit nem sikerült rávezetni, pedig próbálkoztam sokakkal. :)

24/F

Amúgy én nem azért szeretek mert bármikor ráránthatok, sőt, ritka hogy olyankor feláll, de ettől függetlenül izgalmas a dolog.

2014. márc. 16. 11:53
 10/16 anonim ***** válasza:
szia jani vagyok 30 éves! igen én is imádok , lakásban, természetben , pucéran lenni. egy 24 éves lánnyal lakok együtt nem párkapcsolat, csak egy albérletben szobatársként, barátként, de én szinte mindig pucéran vagyok, kezdetben szokatlan volt neki, de megszokta.. te senki elött nem vagy szégyenlős?
2014. márc. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!