Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel, vagy nélküle?
arról van szó,hogy a barátom is 14 éves és én is,és most ismerkedünk egymás testével de amúgy semmi túlnyomót nem csinálunk csak simogatás stb.,de most belegondoltam hogy ha esetleg nem szeretem ezt a kifejezést de szopásra kerülne a sor akkor érdemes gumit használni vagy nem? ugye azért kérdezem mert ö is meg énis kaphatok el betegségeket. csak ugye mi még annyira nem szükségletböl hanem kíváncsiságból csinálnánk ezt,ezért van az hogy még nem feltétlenül az élvezet a fontos hanem maga a dolog,és akkor igazából gumi nélkül kellene mert most nem az a cél hogy kielégüljön hanem a tevékenység...hogy ismerkedjünk egymás testvével... és ezért sem akarjuk ezt olyan nagy dobra verni hogy óvszer meg minden mert annyira nem is igazi szopás lenne az...meg úgy...értitek...viszont a betegségektöl is félünk....remélem jól fejeztem ki magam! szoval ezért nem tudom eldönteni h legyen óvszer vagy ne!
ti mit tanácsoltok?
(egyébként messze nem mostra tervezzük a szexet! még minimum 2-3-4 év! én az agyam szerint megvárnám a 18-19-et is de érzem hogy addig nem birom ki)
Hát ez a szex előszobája, szóval amikor ide belépnek az emberek, akkor mér féléven belül megtörténik a szex is.
De amúgy a fertőzésektől akkor kell tartani ha valamelyikőtök aktívabb volt szex terén. Ha mindketten szüzek és tapasztalatlanok vagytok, akkor nyugodtan mellőzétek a gumit.
Víz+szappan/tusfürdő.
És nem csak húsvét/karácsony másnap.
és ha genetikailag van bennünk valami betegség?
(bár az én családomból nem tudok róla hogy lenne,az övét nem tudom de majd megérdeklödök mindent). és ezekkel mi a helyzet?
ja értem köszi :)
és a herpesz? azt elkaphatja nem?
nyilván nem akarok majd vele herpeszes szájjal ilyeket csinálni de nem tudhatni hogy mikor van kialakulóban a számon..ez ellen nem lehet tenni ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!