Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Nem. Csak egy férfiatlan selejt melléktermék vagy, aki fajfenntartásra alkalmatlan. Könyvtárosnak még jó leszel.
12/21 anonim válasza:
Végül is, ha belegondolunk, az. Van ott minden, izzadás, mindenféle testnedvek, büdös, különféle szagok keveredése. Csak éppen felizgult állapotban mindez nem számít, és élvezed, mert benne vagy a "helyzetben". Viszont ha külső szemlélőként kellene végignézni mondjuk két 90 éves aktusát 10 centiről, azt bizonyára undorítónak tartanám én is.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 8#-as és a 12#-es válaszolónak.
Legalább van aki nagyjából kultúráltan válaszol.
De az, hogy a selejt szóval illettek...Borzalmas.
2014. márc. 10. 01:06
14/21 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz deary :P
15/21 anonim válasza:
18 éves kor alatt normális ha undorítónak tartod.
16/21 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
De miért lenne ez hülye kérdés?
2014. márc. 10. 19:36
17/21 anonim válasza:
Hát számomra azért meglepő mert a 17 éves srácok többsége eléggé vágyik rá, de szerintem ha megismered azt a lányt akibe beleszeretsz akkor már másképpen fogsz érezni, én sem nézném szívesen ahogy más csinálja 20L
18/21 anonim válasza:
Az ilyen minek él? Remélem nem osztálytársam vagy...
19/21 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "az ilyen minek él?"?
Attól még hogy te szereted a szexet, más nem biztos.
A tolerancia szó fogalmával tisztában vagy? ._.
2014. márc. 10. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!