Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az hogy nem kell nekem párkapcsolat, se társasági élet?
Figyelt kérdés
19éves srác vagyok,nem volt barátnőm,se randim,nem járok bulizni,nem iszok alkohot,több éve sportolok,sokat tanulok,full jól megvagyok.#fiú #hiànyzik par emberi érzés belőlem
2014. márc. 8. 23:13
11/23 A kérdező kommentje:
9
olyat h boldog vagyok így.más emberek ebbe beleörülnének.
10
nem nyugtatom magam.nekem ez egy tökre megfelelő èlet vitel.
2014. márc. 12. 12:26
12/23 Noydra válasza:
Olyanról hallottál, hogy szexuális vágy? Vagy érezted?
13/23 A kérdező kommentje:
halottam.
hàt èrezni nem mondhatnám.
2014. márc. 13. 14:16
14/23 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez nem normális. Sok szép dologtól esel így el, beszélj egy orvossal.
15/23 A kérdező kommentje:
pèldàkat kèrek hogy mikről?
2014. márc. 14. 00:23
16/23 Noydra válasza:
Na tippelj már, mikről.
Csajozás, barátnő, szex.
Egyébként valószínűleg aszexuális vagy.
Beszélj egy orvossal, ő majd kideríti...
17/23 A kérdező kommentje:
Csak ezekről?
Akkor nincs semmi gáz.
Dehogy beszélek orvossal,teljesen egészséges vagyok,a többi meg nem èrdekel:D
2014. márc. 14. 10:14
19/23 anonim válasza:
Minek tetted fel a kérdést? Hogy elmondd mennyire más vagy?
20/23 A kérdező kommentje:
8. ugyan dehogy:D
9.mert igy volt kedvem,erdekel az emberek velemenye es erdekes beszelgetes jon ki beleole
2014. márc. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!